Redactia.ro
Home » Monden » Noi probleme pentru fiul lui Liviu Vasilică, după moartea artistului! Cum a fost umilit Florin Vasilică

Noi probleme pentru fiul lui Liviu Vasilică, după moartea artistului! Cum a fost umilit Florin Vasilică

Noi probleme pentru fiul lui Liviu Vasilică, după moartea artistului! Cum a fost umilit Florin Vasilică

Fiul celebrului artist de muzică populară, Liviu Vasilică, Florin Vasilică, a devenit subiectul unor controverse și presiuni excesive din partea conducerii Centrului Cultural Teleorman, fondat de tatăl său. Într-un interviu recent, Florin a dezvăluit că se confruntă cu umilințe și condiții absurde impuse de conducerea centrului, care încearcă să-l îndepărteze și să-l supună unor cerințe exagerate în contractele de colaborare.

Noi probleme pentru fiul lui Liviu Vasilică, după moartea artistului

Potrivit mărturisirilor lui Florin Vasilică, colaborarea sa cu Centrul Cultural Teleorman a fost întreruptă în trecut după ce directorul i-a cerut să își programeze apariția la televiziune alături de copiii săi. Această cerință personală și presiunea exercitată asupra lui Florin au dus la întreruperea contractului său de colaborare. Cu toate acestea, Florin a fost dispus să lucreze din nou cu centrul, dar s-a confruntat din nou cu condiții absurde și exagerate.

„Eu practic am fost chemat în sfera centrului cultural înființat de tatăl meu și ansamblului înființat de tatăl meu, dar conducerea actuală, la fel ca și celelalte conduceri care s-au succedat tatălui meu, doresc o atmosferă tensionată între mine și acest centru. Eu am fost chiar folosit în scop personal la acest centru. Am avut un contract de colaborare cu centrul anul trecut, până în momentul în care actualul directoraș al centrului mi-a cerut să-și aducă fetițele la o televiziune națională. Eu am făcut lucrul acesta și am sunat pentru ca el împreună cu fetițele să apară la o televiziune națională, lucru pe care nu l-am făcut niciodată pentru mine, să sun și să mă autoinvit undeva. După care, după ce omul și-a atins scopul pe care îl avea, contractul meu nu a mai fost prelungit”, a mărturisit Florin Vasilică, pentru Antena Stars, confom SpyNews. 

Cum a fost umilit Florin Vasilică

În discuțiile recente pentru un eventual nou contract, Florin a fost surprins de cerințele aberante, cum ar fi realizarea a patru materiale video culturale pe lună. Artistul recunoaște că nu este o problemă să muncească din greu, dar consideră că aceste cerințe sunt nerealiste și exagerate, mai ales în contextul cultural actual din județul Teleorman. De-a lungul timpului, Florin a fost pus în situații dificile, cum ar fi cerințele de a plăti sume mari de bani sau de a face apariții televizate frecvente, cerințe care au fost respinse de către artist.

În ciuda presiunilor și umilințelor la care este supus, Florin Vasilică rămâne hotărât să își susțină integritatea și să refuze condițiile inacceptabile impuse de conducerea Centrului Cultural Teleorman. Cu toate că își dorește să contribuie la promovarea culturii în județul său, Florin consideră că este important să facă acest lucru într-un mod echitabil și respectuos față de munca sa și față de memoria tatălui său, Liviu Vasilică.

„Iar acum s-au reluat aceste discuții pentru un eventual nou contract, pe care ar trebui să îl am cu centrul cultural și mi s-au cerut niște lucruri aberante, de genul 4 materiale video culturale pe lună. La mine nu este o problemă să muncesc. Eu aș face și 10, 100 de materiale pe lună, dacă aș avea unde să fac aceste materiale. Dar fiind o activitate culturală destul de slabă la noi în județ, mai avem noroc cu primăria, care se zbate și face niște lucruri extraordiare și reanimează cultura la noi în județ. Eu normal că am refuzat, așa cum am refuzat și în trecut, când mi s-au cerut acțiuni de 5000 de lei pe săptămână, apoi 5000 pe lună, 2 apariții televizate pe săptămână, de parcă eu am televiziunile mele și pot să-i duc peste tot unde vor ei”, a mai spus fiul lui Liviu Vasilică.

În final, povestea lui Florin Vasilică evidențiază nu numai lupta individuală a unui artist împotriva presiunilor și umilințelor, ci și nevoia unei reforme culturale care să ofere condiții juste și respectuoase pentru toți cei implicați în industria artistică.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: