Redactia.ro
Home » Știri » Noi restricții în Bulgaria. S-au închis barurile, cluburile și cafenelele

Noi restricții în Bulgaria. S-au închis barurile, cluburile și cafenelele

Restricții Bulgaria

Bulgaria revine la măsuri de restricții, după o relaxare prematură, în care numărul de cazuri a crescut simțitor.

Restricții în Bulgaria. Ce au decis autoritățile

Astfel, autoritățile bulgare au decis să fie luate mai multe măsuri restrictive pentru a stopa răspândirea coronavirusului, după ce s-a încercat o relaxare, dar care a dus la creșterea numărului de cazuri de infectare cu COVID-19.

Astfel, au fost închise barurile, cafenelele, discotecile, iar evenimentele importante, cum sunt nunțile sau botezurile se pot desfășura cu doar 30 de oameni.

Ministrul Sănătății din Bulgaria a dat mai multe detalii

“Multe măsuri au fost relaxate timp de câteva săptămâni, din dorinţa noastră ca cetăţenii bulgari să îşi reia viaţa normală, să ne obişnuim cu faptul că trebuie să trăim cu acest virus, respectând toate măsurile, în special legate de disciplină, distanţă, purtarea măştilor, dezinfectare şi control. Am fost în favoarea cetăţenilor bulgari şi a instituţiilor publice şi private, care organizează diverse evenimente şi activităţi, astfel încât să putem reveni la modul normal de viaţă”, a declarat ministrul Sănătății de la Sofia, Kiril Ananiev.

Restricțiile revin în Bulgaria. Măsurile de relaxare au fost în vigoare doar câteva săptămâni, iar acum s-a trecut la noi reguli impuse de autoritățile bulgare.

“Astăzi, am semnat un nou ordin, care prevede închiderea discotecilor, barurilor, cafenelelor, cluburilor de noapte în spaţii închise. Ordinul intră în vigoare din data de 10 iulie. Toate manifestările sportive, colective şi individuale, cu caracter de antrenament sau concurs, pentru toate grupele de vârstă, în spaţii publice deschise şi închise, se vor desfăşura fără public. A două modificare se referă la închiderea barurilor, cafenelelor, cluburilor, discotecilor, şi alte unităţi similare pentru divertisment în spaţii închise. Frecventarea acestor unităţi în spaţii deschise este permisă cu un grad de ocupare de 50% din capacitatea lor totală, sub rezerva unei distanţe fizice de 1,5 metri şi a tuturor celorlalte măsuri epidemiologice prevăzute. De asemenea, se interzic sărbătorile în grupuri de mai mult de 30 de persoane, nunţi, baluri, botezuri”, a adăugat oficialul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: