Redactia.ro
Home » Știri » Vestea pe care o așteptau toți românii! Anunțul făcut de Ministrul Sănătății despre măsurile de relaxare

Vestea pe care o așteptau toți românii! Anunțul făcut de Ministrul Sănătății despre măsurile de relaxare

Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății a transmis că al treilea val de relaxare va avea loc începând cu 1 iulie, dacă situația o va permite și a argumentat că dacă vor exista restricții, acestea vor fi la nivel local, de focar de infecție, nu asupra întregii țări.

Noi măsuri de relaxare pentru români, din iulie

Totuși, ministrul a fost destul de rezervat în a preciza dacă aceste măsuri vor avea cu adevărat loc, în condițiile actuale. Astfel, Nelu Tătaru a spus că măsurile de relaxare discutate de Guvern vor intra în aplicare doar dacă situația o permite.

Nelu Tătaru a explicat că Guvernul pregătește, în continuare, o nouă serie de măsuri de relaxare, chiar și în contextul în care joi a fost un record de îmbolnăviri cu coronavirus.

Luni va fi ziua în care vom afla decizia finală, dacă vom avea parte de măsuri de relaxare sau nu.

„Noi o să avem discuţii şi astăzi după-amiaza la o şedinţă de Guvern, şi mâine. Următoarea perioadă de măsuri de relaxare se va face sper cu 1 iulie, iar luni vom avea şi decizia”, a spus ministrul.

De ce depinde următorul val de relaxare

Astfel, ministrul a explicat că de la 1 iulie este foarte posibil să avem noi măsuri de relaxare. De asemenea, el a precizat că dacă vor exista, totuși, restricții, acestea se vor aplica doar în anumite locuri, punctual, acolo unde cazurile sunt multe și grave.

Noi pregătim pentru 1 iulie un alt set de măsuri de relaxare. Eu sper ca evoluţia să ne permită acest lucru. Fiecare caz este evaluat particular, fiecare anchetă evaluează cazurile particular, fiecare locaţie este evaluată particular, dacă vor fi nişte restricţii vor fi strict punctuale şi locale”, a spus Tătaru.

De la 1 iulie, românii vor beneficia de un nou set de măsuri de relaxare, dacă evoluția cazurilor de coronavirus va fi una bună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: