Redactia.ro
Home » Monden » Nora lui Nicolae Guță face mii de euro chiar și în timp de pandemie. Cu ce se ocupă bruneta

Nora lui Nicolae Guță face mii de euro chiar și în timp de pandemie. Cu ce se ocupă bruneta

Nora lui Nicolae Guță l-a întrecut pe tata socru la încasări pe perioada pandemiei. Bruneta a reușit să câștige mii de euro în ultimul an greu. Soția lui Nicu Guță și-a găsit vocația și face bani cu duiumul.

Ce meserie are nora lui Nicolae Guță

În timp ce alții o duc greu, iar Nicolae Guță nu a mai avut cântări, norocul îi surâde fiului său Nicu, datorită soției sale. Emilia, soția lui Nicu Guță și-a găsi vocația și face mii de euro. Frumoasa brunetă este trainer pentru tehnici de infrumusețare. În timp ce alții s-au chinuit să nu ajungă în pragul șomajului, Emilia se poate lăuda cu încasări colosale în ultimul an.

Emilia Guță organizează cursuri prin care le învață pe tinerele începătoare din domeniul cosmetic să folosească un dispozitiv foarte popular pentru mărirea buzelor. Costul unui astfel de curs variază între 3000 și 4500 de lei, iar durata lui este de doar o zi.

Nicu Guță, declarație de dragoste chiar de ziua Emiliei

Nicu Guță pare să fie îndrăgostit iremediabil de aleasa inimii sale, Emilia. Acesta a publicat un mesaj din suflet cu ocazia zilei de naștere a reginei inimii lui.

La mulți ani! Soția mea, dragostea mea. Ar fi multe de spus La cât de mult te iubesc dar o sa ma rezum acum la tot ce gândesc sincer și curat. In primul rând, cu ocazia zilei tale de Naștere, vreau sa îți spun un sincer La mulți ani!. Dumnezeu sa aiba grija de tine așa cum a făcut-o pana acum, cu sănătate, bucurie, fericire și un gram de noroc.„,a scris fiul lui Nicolae Guță.

Nicolae Guță își iubește nespus toți copiii. Ce a declarat artistul

Îmi iubesc toti copiii la fel. Asa cum il iubesc pe Alberto, o iubesc si pe Nicoleta. Tot fetita lui taticu’ ramane, chiar daca este maritata. Daca maine as muri, ultima mea suflare as vrea sa fie langa copiii mei.Eu am fost vagabond, dar copilasii vor ramane mereu pentru mine pe primul loc.De cate ori se iveste ocazia, avem zile onomastice la fiecare, fratii se strang, sarbatoresc ziua fiecaruia in parte si fiecaruia i se acorda atentia cuvenita. Pentru asta ma simt campion.„, a declarat mai de mult Nicolae Guță despre copiii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: