Redactia.ro
Home » Știri » Nosfe a cerut o pauză în timpul ultimului concert, susținut înainte să moară. Ce s-a întâmplat cu el, la un moment dat

Nosfe a cerut o pauză în timpul ultimului concert, susținut înainte să moară. Ce s-a întâmplat cu el, la un moment dat

Nosfe a cerut o pauză în timpul ultimului concert, susținut înainte să moară. Ce s-a întâmplat cu el, la un moment dat

Se pare că Nosfe a cerut o pauză în timpul ultimului concert pe care l-a susținut, în București, înainte să moară. S-ar fi simțit rău și a plecat de pe scenă. Iată ce s-ar fi petrecut atunci, conform unor declarații membrilor trupei Șatra BENZ.

Nosfe a cerut o pauză în timpul ultimului concert, susținut înainte să moară. Ce s-a întâmplat cu el, la un moment dat

Unul dintre membrii trupei Șatra BENZ, al cărei co-fondator a fost Nosfe, susține că, în timpul concertului de la Romaero Băneasa, ultimul la care Nosfe a mai luat parte, Nosfe ar fi cerut o pauză pentru că se simte rău. Ar fi menționat, în treacăt, o durere în piept. Ulterior, și-a revenit și a revenit și pe scenă, de parcă nimic nu s-ar fi petrecut.

„Toate semnele indică spre chestia asta. Adică, el la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat”,  a declarat unul dintre membrii trupei, potrivit unui material exclusiv fanatik.ro.

„A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm”, a mai punctat unul din membrii trupei Șatra BENZ, conform sursei menționate mai sus.

Se vorbește acum și despre epuizarea cântărețului, pentru că muncea foarte mult.

„Făcea foarte multe. Omul stătea în studio până dimineața. Cred că dormea câteva ore pe noapte. Muncea întruna, întruna. Statul departe unde stă el, drumuri toată ziua. Copil, nevastă, familie, stres, obligații… ”, a mai adăugat colegul de trupă, conform sursei.

„În afară de toate pe care le avem pe noi, cu stresul și cu munca pe care o facem noi, care este extraordinar de stresantă și de solicitantă, nu a fost”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Momentan, nu există o cauză oficială a morții, iar o anchetă este în desfășurare. Cert este că decesul trapper-ului venit mult prea devreme, la doar 37 de ani, a produs o undă de șoc, iar foarte mulți încă nu pot să creadă și nici nu vor să creadă că este adevărat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: