Redactia.ro
Home » Știri » Nosfe s-a mai întâlnit de două ori cu moartea, până să își găsească sfârșitul. Ce a pățit

Nosfe s-a mai întâlnit de două ori cu moartea, până să își găsească sfârșitul. Ce a pățit

Nosfe s-a mai întâlnit de două ori cu moartea, până să își găsească sfârșitul. Ce a pățit

Nosfe era să moară de două ori înainte să își găsească ieri sfârșitul, pe 16 octombrie 2022. Iată detaliile!

Nosfe s-a mai întâlnit de două ori cu moartea, până să își găsească sfârșitul. Ce a pățit

Nosfe a fost invitat la podcastul lui Gojira – Aproximativ discuții și a povestit despre cum era să moară de două ori. Prima dată, la 20 de ani, experiență despre care a povestit când a fost invitat la podcastul lui Gojira. Cântărețul a decedat ieri, după ce ar fi suferit un infarct, se prespune, la scurt timp după ce a avut un concert în București.

Gojira, moderatorul podcastului Aproximativ discuții: „Era să mori ca prostul de două ori. Tu știi, mă, că p-ăsta erau să-l omoare cartofii prăjiți. Deci… Nici nu îmi dai seama dacă e de povestit. Băi, ai fost atât de prost atunci”.

Nosfe: „Povestesc eu. (…) Atunci era să iau foc în casă, efectiv, din cauza unor cartofi prăjiți pentru că băusem vreo trei sau patri litri de tărie cu încă doi băieți, veniți de la muncă, deci de pe șantier veniți, am băut astea și după eu m-am dus la fotbal. Nu mâncasem nimic. Și m-am dus la fotbal deja mort, imaginează-ți. (…) De acolo, de la fotbal, m-am dus acasă, cu duba, cu duba mergeam atunci, în Roman, m-am dus acasă și aveam cartofii ăia, erau deja pregătiți de înainte să plec. (…) Mi-am pus acești cartofi la prăjit, mi-am făcut un duș și m-am întors, m-am uitat la ei, i-am verificat și mai trebuia să îi las puțin. Și m-am așezat pe canapea. Și m-am trezit când era fumul aici”.

„Eu dormeam pe canapea super chill. Mă întinsesem deja, nu mai era că mă m-am așezat așa și am adormit puțin. Era fumul aici, bro, m-am trezit înecându-mă de la fum. Primul instinct a fost să ies afară din cocioaba aia în care stăteam, acolo, în Italia, am ieșit și am văzut cum ieșeau valuri de fum negru, mânca-ți-aș… (…)”, a povestit Nosfe în podcastul „Aproximativ discuții”, moderat de Gojira.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: