Redactia.ro
Home » Știri » Nostradamus a prezis că Regele Charles al III-lea va abdica. Cine va ajunge la tron: „Cel care îl va înlocui nu era aşteptat niciodată”

Nostradamus a prezis că Regele Charles al III-lea va abdica. Cine va ajunge la tron: „Cel care îl va înlocui nu era aşteptat niciodată”

GALERIE FOTO (2)

Nostradamus a prezis că Regele Charles al III-lea urmează să ia o decizie uriașă, aceea de a abdica. Iatp cine va ajunge la tron!

Nostradamus a prezis că Regele Charles al III-lea va abdica

Ghicitorul Nostradamus ar fi putut prezice că regele Charles va abdica de la tron la scurt timp după ce își va începe domnia, potrivit unui expert.

Scrierile lui Michel de Nostredame, cunoscut și sub numele de Nostradamus, ar putea sugera că acesta a prezis că domnia regelui Charles va fi scurtă și a sugerat, de asemenea, că fiul său cel mic, prințul Harry, ar putea să se așeze într-o zi pe tron.

Un expert în scrierile lui Nostradamus și autor, Mario Reading, a sugerat că ghicitorul a prezis cu exactitate anul și vârsta la care va muri regina Elisabeta a II-a în poeme criptice datând din 1555.

În 2005, Reading a scris despre aceste poezii: „Regina Elisabeta a II-a va muri, în jurul anului 2022, la vârsta de aproximativ 96 de ani, cu cinci ani mai puțin decât durata de viață a mamei sale.”

Nostradamus: „Presiunea asupra lui Charles este atât de mare, încât acesta acceptă să abdice în favoarea fiului său”

De asemenea, Nostradamus a mai spus în „Nostradamus: Complete Prophecies for the Future”că

Presiunea asupra lui Charles este atât de mare, încât acesta acceptă să abdice în favoarea fiului său. „Întrebarea este, care fiu? Căci în ultima frază Nostradamus arată foarte clar că „cel care îl va înlocui nu era aşteptat niciodată, de nimeni să fie rege”. Înseamnă asta că prințul William, care s-ar fi așteptat să-i succedă tatălui său, nu va prelua coroana? Iar prințul Harry, implicit, devine rege în locul lui? Asta l-ar face regele Henric al IX-lea, la doar 38 de ani”, scrie e Reading.

Sursa foto: 7news.com.au.

Mulți oameni cred că Nostradamus a prezis corect ascensiunea lui Hitler și a naziștilor și atacul terorist din 11 septembrie 2001 din New York.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: