Redactia.ro
Home » Știri » Nostradamus a prezis căderea Familiei Regale în 2024! Ce scrie în cartea profetului despre Regele Charles? Este înfiorător 

Nostradamus a prezis căderea Familiei Regale în 2024! Ce scrie în cartea profetului despre Regele Charles? Este înfiorător 

Michel De Nostradamus, unul dintre cei mai celebri prezicători, astrologi și medici din istorie, a reușit să impresioneze lumea cu preciziile sale uluitoare. Cunoscut pentru colecția sa vastă de profeții, Nostradamus a reușit să anticipeze evenimente majore cu o remarcabilă acuratețe. În mijlocul unei crize care zguduie Casa Regală, presa britanică a îndreptat atenția asupra unei profeții enigmatice a lui Nostradamus care aruncă o umbră sinistră asupra domniei Regelui Charles.

Nostradamus a prezis căderea Familiei Regale în 2024

Astrologul francez din secolul al XVI-lea a formulat o profeție care aruncă o lumină întunecată asupra anului 2024. El este cunoscut pentru anticiparea unor evenimente tragice, cum ar fi atacurile teroriste din 9/11 și crizele financiare mondiale, precum și pentru prezicerea morții Reginei Elisabeta a II-a. În cartea sa „Les Propheties”, Nostradamus a indicat că acest an ar putea fi un punct de cotitură pentru domnia Regelui Charles. Acesta a sugerat că o serie de evenimente uluitoare ar putea pune în pericol poziția sa de suveran.

Ce scrie în cartea profetului despre Regele Charles

Una dintre cele mai înspăimântătoare profeții este că „Regele Insulelor alungat de forță… va fi înlocuit de unul care nu va avea pecete de rege!”, se precizează în cartea prezicătorului. Aceste cuvinte enigmatice au stârnit speculații aprinse în rândul analiștilor și al publicului.

Un expert în profeții, Mario Reading, a interpretat fragmentul scris de Nostradamus. El sugerează că profeția ar putea face referire la un monarh care este nefericit în poziția sa, poate datorită unor presiuni publice sau a unor evenimente personale. Aceasta ar putea duce la o „alungare” simbolică sau chiar la o abdicare.

„Pentru că i-au dezaprobat divorțul, un bărbat a îmbătrânit cu convingerea că este nedemn de titlul său. Poporul își va alunga regele din insule. Un alt bărbat îl va înlocui, un bărbat la care nimeni nu s-ar fi așteptat să ajungă rege.”

Nostradamus nu este străin de profeții legate de familii regale. A anticipat chiar momentul morții Reginei Elisabeta a II-a și a ghicit vârsta la care aceasta a decedat. Colecția sa de profeții criptice și enigmatice continuă să fascineze și să sperie în același timp.

„Regina Elisabeta a II-a va muri, în jurul anului 22, la vârsta de aproximativ 96 de ani”, spunea premoniția lui Nostradamus, potrivit analistului Mario Reading.

Cu presiunile crescânde asupra Casei Regale, inclusiv speculații legate de sănătatea Prințesei Kate și de viitorul Prințului Harry, care este exilat, profeția lui Nostradamus pentru anul 2024 ridică semne de întrebare și neliniște în rândul observatorilor regali și al publicului britanic. Întrebarea rămâne dacă această profeție va deveni realitate și cum ar putea fi afectată viitorul Familiei Regale britanice.

 

Sursa foto: Cancan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: