Redactia.ro
Home » Știri » Nota de plată care a împărțit internetul în două! Cât a plătit un turist pentru o cafea și o felie de tort: ”Stai afară și te uiți!”

Nota de plată care a împărțit internetul în două! Cât a plătit un turist pentru o cafea și o felie de tort: ”Stai afară și te uiți!”

GALERIE FOTO (2)

O notă de plată a stârnit o mulțime de controverse pe rețelele de socializare, după ce a fost postată o poză cu aceasta de către un turist. O cafenea în care a mers să se bucure de o cafea și de o felie de tort l-a făcut să scoată din buzunar o sumă destul de mare pe bărbat.

Nimic nu avea să prevestească ce se va întâmpla în momentul în care ospătarul a adus bonul fiscal pentru nota de plată pe care clientul o avea de achitat. Până și primarul orașului s-a văzut nevoit să intervină pentru a calma situația.

Cât a costat o cafea și o felie de tort într-o cafenea

Evenimentul a avut loc la o celebră cafenea din Trieste, Italia. Clientul a dorit să încerce desertul Sacher, un desert cunoscut în toată Italia, așa că nu s-a mai uitat în meniu și a comandat direct. A așteptat liniștit pentru comanda sa, iar după ce a mâncat și și-a terminat și cafeaua, a venit momentul să plătească.

Se pare că nota mai avea puțin și depășea 100 de euro, ceea ce i-a șocat pe mulți. Din imaginea distribuită pe rețelele de socializare a reieșit că turistul a comandat un espresso de 3,50 de euro, un latte macchiato de 5,50, două felii de tort Sacher, de 8,90 fiecare și două pachete de dulciuri de ciocolată la 31 și 37 de euro.

Primarul orașului a simțit să intervină imediat

Reacțiile nu au întârziat să apară. În timp ce unii oameni considerau că este vorba despre o sumă mult prea mare, alții au explicat că aceste costuri sunt justificate în raport cu calitatea oferită. Până și primarul Roberto Dipiazza a ținut să își dea cu părerea despre cele întâmplate, dezgustându-i pe oameni.

„Este o mândrie pentru noi că primul Caffè Sacher din Italia a fost deschis chiar în Trieste. Dar nimeni nu se gândește cât a cheltuit proprietarul pentru renovarea vechiului amplasament, care era un vechi magazin de încălțăminte și acum este o cafenea foarte elegantă. Nimeni nu se gândește cât cheltuiește în fiecare lună pentru a plăti chiria și tot personalul. Dacă ai bani, mergi, altfel stai afară și te uiți.

Și eu sunt un pasionat de Ferrari, dacă nu îmi permit, mă uit la el când trece pe lângă mine. Poate o femeie este un mare fan al genților de mână. Dacă nu-și poate cumpăra un Louis Vuitton, stă în fața magazinului și se uită la geantă. Nu văd motivul controversei”, a spus Roberto Dipiazza, primarul orașului Trieste, din Italia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: