Redactia.ro
Home » Monden » Nouă despărțire în lumea mondenă? Cristina Ciobănașu: „să vă dau veștile bune și cele mai puțin bune”

Nouă despărțire în lumea mondenă? Cristina Ciobănașu: „să vă dau veștile bune și cele mai puțin bune”

GALERIE FOTO (3)

După ce s-a despărțit de actorul Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și-a găsit o nouă iubire, Alexandru Mureșan. Urmăritorii acestora îi considerau un cuplu reușit și foarte fericit. Totuși au apărut dubii în rândul internauților, deoarece Cristina nu a mai fost la fel de activă pe site-urile de socializare din momentul în care fostul partener de viață și-a anunțat relația cu Oana Moșneagu, colega lor de platou.

Cristina Ciobănașu trece printr-o perioadă grea

După nouă ani de relație cu Vlad Gherman, fapt ce i-a întristat pe fani, Cristina s-a postat pe rețelele sociale prezentându-l pe noul iubit. Părerile au fost împărțite printre internauți, mulți dintre aceștia având dorința ca cei doi să se împace. Totuși, cei doi, au spus clar că drumurile lor se separă definitiv și irevocabil.
Zis și făcut! Fără alte discuții, prima care a început o nouă relație a fost Cristina Ciobănașu care la scurt timp după despărțire s-a afișat cu Alex Mureșan, un tânăr care părea de la bun început să-i fi cucerit inima.
Între ei părea o relație serioasă, însă ultimul anunț al Cristinei a pus fanii pe gânduri.

Sursa: Instagram, Cristina Ciobănașu

Să se fi despărțit oare cei doi?

Ea și-a anunțat fanii că nu a mai fost activă pe rețelele de socializare din cauza faptului că trece printr-o perioadă mai grea din viața ei. Anunță că este bine acum, însă va veni cu noi vești într-un Q&A pe platforma ei socială.
Urmăritorii ei, s-au gândit fără ezitare la varianta în care aceasta s-ar fi despărțit de iubit.

Sursa: Instagram, Cristina Ciobănașu

”Nu am mai vorbit de mult pe stories, îmi pare rău. Nu am avut o perioadă extraordinară în ultima vreme, dar sunt mai bine (…) Voiam să văd ce faceți voi, să vă spun că sunt în continuare aici chiar dacă nu am mai postat atât de mult. Voi face curând un Q&A, să mai discutăm una alta, să vă dau veștile bune și cele mai puțin bune și cam atât”, a spus ea pe Instagram.

Totuși, rămâne de văzut dacă posibila despărțire pe care și-o imaginează fanii Cristinei este reală, abia după ce va furniza noile vești.

Vlad Gherman s-a cuplat cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman a reușit să-și găsească fericirea mai târziu decât Cristina. Acesta este foarte fericit lângă Oana Moșneagu, colega lui de pe platoul de filmare al serialului „Adela”, cu care postează poze și filmulețe non-stop pe platformele sociale. Cei doi sunt de nedespărțit și apar împreună și în videoclipurile muzicale pe care le-a postat Vlad pe canalul său de YouTube. Totodată au făcut un vlog în care explică cum au ajuns să formeze un cuplu.

Fanii sunt foarte încântați de ideea că au decis să facă un cuplu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: