Redactia.ro
Home » Coronavirus » Noul Coronavirus, apărut în Italia încă din noiembrie 2019? Analizele unui copil scot la iveală noi date despre pandemie

Noul Coronavirus, apărut în Italia încă din noiembrie 2019? Analizele unui copil scot la iveală noi date despre pandemie

Ies la iveală noi informații despre noul Coronavirus. Temutul virus care a îngenunchiat lumea ar fi fost prezent în Italia din noiembrie 2019, cu trei luni înainte de declararea pacientului zero din regiunea Codogno. Dovada a ieșit la iveală din analizele unui copil de 4 ani!

Noul Coronavirus, care a făcut prăpăd în Europa, ar fi apărut în Italia încă din noiembrie 2019, relevă noi informații pe acest subiect.

Analiza efectuată asupra tamponului orofaringian al unui copil de 4 ani, care a ajuns atunci la urgențe cu simptome respiratorii și vărsături, scoate la iveală o realitate cu totul diferită de tot ce se aflase până acum.

A doua zi, copilului i-ar fi apărut pete asemănătoare celor de rujeolă, însă analizele nu au demonstat că micuțul ar fi fost afectat de această boală infecțioasă.

Analizele de laborator, realizate ulterior, au demonstrat că motivul îmbolnăvirii copilului de 4 ani a fost noul coronavirusul, iar această  îmbolnăvire s-a produs cu cel puțin trei luni înainte de apariția oficială a virusului în Italia, după infectarea acelui „pacient zero” din Codogno, scriu cei de la Știripesurse.ro .

Dezvăluirea uluitoare a fost făcută de un studiu realizat de Universitatea de Stat din Milano, care a publicat cercetarea în revista de specialitate Emerging Infectious Diseases.

Noile informații despre coronavirus au apărut în urma unui studiu coordonat de Elisabetta Tanzi și realizat în laboratorul acreditat de Organizația Mondială a Sănătății pentru supravegherea rujeolei și rubeolei.

„Ideea a fost de a investiga ulterior toate cazurile de boală exantematoasă identificate în Milano de rețeaua de supraveghere a rujeolei și rubeolei în perioada septembrie-februarie, rezultate negative în investigațiile de laborator pentru rujeolă”, este explicația dată de Silvia Bianchi, una dintre autoarele lucrării care a scos la iveală cele mai noi informații despre noul Coronavirus

Experții în sănătate au transmis nu o singură dată că infecția cu Sars-CoV-2 poate provoca și simptome similare bolii Kawasaki, asemănătoare cu cele ale altor infecții virale, așa cum este și rujeola.

Faptul că virusul ar circula pe Bătrânul Continent mai devreme de data la care s-a stabilit pacientul zero este o ipoteză cât se poate de plauzibilă. În viziunea cercetătorilor, se poate proba acest fapt și din analiza impactului brusc și violent pe care l-a avut pandemia de Coronavirus în Europa.

Răspândirea Coronavirusului în partea de nord a Italiei ar putea explica, cel puțin parțial, impactul devastator și evoluția rapidă a primului val în această țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini