Redactia.ro
Home » Monden » Noul iubit al Oanei Matache a tulburat complet liniștea familiei: «Exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici»

Noul iubit al Oanei Matache a tulburat complet liniștea familiei: «Exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici»

gina matache radu siffredi

Relația Oanei Matache cu Radu Siffredi a agitat spiritele în familia artistei. Mama acesteia este foarte nemulțumită de alegerea fiicei și susține că face tot ce-i stă în putință pentru a-i deschide ochii și a o face să conștientizeze că Radu nu este alegerea potrivită. Iată că a spus mama Oanei.

Gina Matache nu este încântată de noul partener al fiicei sale

După despărțirea de tatăl fiicelor sale, Oana a fost surprinsă în compania lui Radu Siffredi, un tânăr pe care deja l-a prezentat fiicelor sale. În plus, povestea de dragoste dintre Oana și Radu a evoluat cu pași repezi, iar cei doi s-au mutat deja împreună, spre dezamăgirea Ginei Matache. Mama Oanei susține că Radu este un exemplu negativ pentru fiicele Oanei și o influență nefastă.

„E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta”, au fost cuvintele Ginei Matache.

Radu Siffredi se ocupă de editare video și a avut ocazia de a colabora cu nume mari din showbiz-ul românesc. El a intrat, însă, în atenția publicului prin prisma legăturii pe care o are cu Oana Matache.

Radu a rămas cu sechele în urma unui accident tragic suferit în copilărie

Radu a avut o copilărie dificilă, iar un accident pe care l-a suferit i-a știrbit foarte mult încrederea în sine, după cum chiar el a povestit. A rămas fără mai mulți dinți și a avut nevoie de reconstrucție facială, iar astăzi se simte uneori rușinat atunci când zâmbește.

„Ani mai târziu, psihologul mi-a spus că m-a afectat. Și până în ziua de azi sunt foarte conștient de dantura mea. Am avut un accident la 16 ani și mi-am pierdut dantura și aproape viața, și am opt implanturi și două reconstrucții faciale. Am unele momente în care mi-e rușine să zâmbesc”, a povestit Radu Siffredi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: