Redactia.ro
Home » TV » Noul sezon din “Chefi la cuțite” aduce nume celebre. Ce vedete se vor duela în bucătărie

Noul sezon din “Chefi la cuțite” aduce nume celebre. Ce vedete se vor duela în bucătărie

chefi-la-cutite

Noul sezon din show-ul culinar “Chefi la cuțite” este aproape de debut. Sezonul opt al emisiunii aduce noi surprize pentru fani. Pe lângă concurenți, vor fi invitate și personaje celebre pentru a-și arăta talentul în bucătărie.

Cine sunt celebritățile din noul sezon

La doar câteva zile înainte de debutul noului sezon, cei de la Antenă au anunțat nume celebre ce vor fi pezente în emisiune. Printer celebritățile care vor găti pentru cei trei chefi se numără: Bella Santiago (câștigătoare a ultimului sezon din X Factor), Ruxi „Opulenta” (influencer care face parodii în mediul online, fostă membră LikeOne), Anca Diniciu (actriță care a apărut și în emisiunile lui Bendeac). Pe lângă aceștia, mai sunt așteptați și Cătălin Cazacu, fost concurent Exatlon și prezentator la Kanal D, Carmen Fit (antrenoare a vedetelor), George Soare (hair-stylist) și Sali Levent (actor).

Când începe noul sezon “Chefi la cuțite”

Noul sezon va avea premierea, luni 7 septembrie în același format. Gina Pistol va prezenta cele trei ediții săptămânale ce vor fi difuzate de luni până miercuri. Juriul rămâne în formula obișnuită, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. Sunt așteptate povești savuroase, farfurii impecabile, iar competiția pentru titlul este acerbă între jurați.

„Până acum au fost şapte premii, eu am deja două. Dar promit, în mod solemn, că nu voi mai uşura munca celor doi colegi. Toată ţara îmi va striga numele după acest nou sezon”, a spus Scărlătescu.

Sezonul trecut a fost câstigat de concurentul lui Cătălin Scărlătescu, Alexandru Comerzan. Finalistul a plecat acasă cu suma de 30.000 de euro. Ceilalți doi finaliști au fost Bobby Săvoiu și Alex Pop, pregătiți de Sorin Bontea și alături. Filmările pentru noul sezon au început încă din 15 mai. Imaginile postate de chefi pe rețelele de socializare au stârnit interesul publicului. Cei din producție s-au asigurat că sunt respectate toate măsurile de siguranță pentru a nu fi pus nimeni în pericol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: