Redactia.ro
Home » Monden » Noul sezon „Las Fierbinți” va apărea curând pe micile ecrane. În ce zile se va difuza

Noul sezon „Las Fierbinți” va apărea curând pe micile ecrane. În ce zile se va difuza

Când apare sezonul nou din Las Fierbinți? PRO TV a făcut marele anunț

Noul sezon „Las Fierbinți” va apărea curând pe micile ecrane! Telespectatorii se vor putea bucura în continuare de glumele lui Bobiță, Firicel sau Celentano. Iată când va începe și în ce zile se va difuza pe PRO TV.

Sezon nou Las Fierbinți

Las Fierbinți revine pe micile ecrane cu un sezon nou. Producătorii au anunțat un sezon plin de umor așa cum ne-au obișnuit. Bobo, Giani, Celentano, Dorel, Gianina și Aspirina vor apărea din nou în fața telespectatorilor care îi îndrăgesc și urmăresc. Difuzarea serialului va începe pe 6 septembrie, în fiecare luni, marți și joi, de la ora 20.30, imediat după Știrile PRO TV. Mihai Bobonete a făcut câteva declarații despre noul sezon care va începe curând. Acesta i-a asigurat pe fanii emisiunii că vor avea parte de unul dintre cele mai bune sezoane de până acum.

O să vă placă acest sezon. Pe lângă asta, se întorc niște scene de care mie îmi era dor. Adică o să vedeți ceva în care s-a folosit CGI (Computer-generated imagery – n. red.), adică efecte speciale, e cu răpiri, e cu bătăi, ceva frumos și… unul dintre personajele noastre principale se căsătorește anul ăsta. Dar nu zic cine. Face o nuntă în serial.„, a spus Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete noul jurat de la Românii au talent? Ce a declarat actorul

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri cum că Mihai Bobonete ar fi cel care îi va lua locul de jurat lui Florin Călinescu. Acesta a fost contactat pentru a confirma dacă zvonurile sunt adevărate. El a spus că doar ce s-a întors din vacanță și că nu știe nimic despre acest lucru. Mihai Bobonete a mai spus că agenta sa nu l-a pus la curent cu vreo negociere în privința unui contract cu emisiunea „Românii au talent”.

Eu nu pot să am o părere despre un lucru pe care nu-l cunosc. Eu n-am fost informat în niciun fel. Mădălina, agentul meu, nu mi-a spus că a început vreo discuție cu oamenii care se ocupă de emisiunea ‘Românii au talent’, așa că nu pot să comentez, pentru că în momentul de față abia am venit din vacanță.„, a declarat Mihai Bobonete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: