Redactia.ro
Home » Știri » Noul sezon „Românii au talent” a început în forță. Câți concurenți au primit patru de DA

Noul sezon „Românii au talent” a început în forță. Câți concurenți au primit patru de DA

Distribuția din episodul din 9 februarie a emisiunii „Românii au talent” a adus o mulțime de surprize, două butoane aurii și momente de neuitat. Concurenții au avut șansa să își arate talentele în fața juraților și a milioanelor de telespectatori, iar unii dintre ei au primit aprecierea unanimă a juraților, primind 4 de DA.

Momentele impresionante

Andi Moisescu, la finalul unui număr care l-a surprins pe el și pe colegii săi de la masa juriului, a mărturisit: „Ne-a lăsat pe toți cu gurile căscate”. Primele momente dintr-un sezon promițător au fost apreciate de publicul de acasă și de membrii juriului, printre care Andrei, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

După ce talentul său la desen l-a calificat direct în semifinale, Emanuel Barica a declarat: „Nu mai simțeam nicio durere. Mi s-au dus toate greutățile pe care le-am simțit în viața asta”. Andi Moisescu, impresionat de momentul oferit de Barica, a apăsat butonul auriu, evidențiind combinația unică de viață, poveste, desen, suferință și dragoste.

Succes și recunoaștere

BBoy Nana, un puști dansator venit din Taiwan, a impresionat și el juriul, primind un buton auriu și calificarea directă în semifinală din partea lui Mihai Bobonete. Concurenții care au primit 3 sau 4 DA din partea juraților au fost: Ravi și Pintu, Andrei Burton și Gabi Orban, Eduard Anghelescu, Ansamblul de dans popular Izvorașul, Duo pile ou face, Alex Mocanu, Tom Wouda, Cristian Ciaușu, Maria Clara Postelnicu, Aleksandr Batuev, Medeea Caplea și Deadly Games.

Înainte spre noi descoperiri

Spectacolul continuă și în viitor, următoarea ediție fiind programată vinerea viitoare, de la 20:30. Alți concurenți cu momente memorabile vor veni să își împărtășească talentul în fața juraților și a publicului, demonstrând că au ceea ce este nevoie pentru a străluci sub lumina reflectoarelor pe scena cea mai importantă.

Andra, impresii proaspete despre noul sezon „Românii au talent”

Înainte de a debuta show-ul pe micile ecrane ale PRO TV, talentata cântăreață Andra și-a exprimat entuziasmul pe rețelele de socializare, lăsându-le fanilor săi câteva gânduri despre noul sezon al emisiunii „Românii au talent”. Într-o postare plină de emoție și recunoștință, artista a subliniat importanța publicului și a concurenților în realizarea acestui spectacol de neuitat.

Andra a început prin a-i adresa un mesaj special spectatorilor, numindu-i „fenomenul” și exprimându-și aprecierea pentru curajul lor de a-și depăși temerile și de a-și dezvălui talentele și sufletele pe scena „Românii au talent”. Ea a subliniat că această emisiune este despre ei, cei care își împărtășesc poveștile și talentul cu toată lumea.

Cu o notă de bucurie și emoție, Andra a mărturisit că este extrem de fericită să facă parte din această experiență captivantă. Ea a menționat că de la primele filmări și până la prezentarea primilor concurenți pe scenă, a fost martora unei călătorii incredibile, plină de momente memorabile și emoționante. Artista a subliniat că își aduce aminte cu drag de toate aceste momente, iar acum așteaptă cu nerăbdare să împărtășească această experiență cu publicul și ceilalți membri ai juriului.

Andra și-a încheiat mesajul cu o invitație către fanii emisiunii, îndemnându-i să fie alături de ei și să trăiască fiecare moment din acest nou sezon alături de juriu, la fel de intens și pasionat. Astfel, Andra a dat startul unei noi aventuri în „Românii au talent”, fiind pregătită să descopere și să împărtășească talentele și poveștile remarcabile ale concurenților.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: