Redactia.ro
Home » Monden » Nu este glumă! Andreea Bănică și-a concediat soțul care îi era impresar. Ce a povestit acesta

Nu este glumă! Andreea Bănică și-a concediat soțul care îi era impresar. Ce a povestit acesta

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea sunt unul dintre cele mai longevive și iubite cupluri din showbiz. Cei doi au o relație de invidiat. Mereu au afișat imaginea familiei perfecte șu au împreună doi copii. Nu mulți știu că a existat și un episod mai puțin fericit între cei doi, mai precis momentul în care Andreea Bănică și-a concediat soțul care îi este impresar. Chiar Lucian Mitrea a povestit totul!

De ce Andreea Bănică și-a concediat soțul care îi era impresar

Un eveniment amuzant acum, dar tensionat în trecut a ieșit abia acum la iveală. Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică i-a fost și încă îi este impresar artistei. A existat un moment în care din cauza neînțelegerilor legate de cariera Andreei, artista și-a concediat soțul. Chiar el a povestit totul.

”Non stop eram împreună și ne certam non stop, la un moment dat m-a dat afară, m-a concediat, mi-a zis că nu mai ești impresarul meu, găsim pe altcineva”, spunea Lucian Mitrea în cadrul unui interviu.

Andreea Bănică și soțul ei, cuplu de invidiat

Andreea Bănică și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de iubire de peste 26 de ani. Cei doi au împreună doi copii superbi. Andreea Bănică nu se sfiește să îi transmită adesea mesaje publice pe instagram soțului ei pentru a-i arăta cât de mult îl apreciază. Fanii artistei îi îndrăgesc mult pe cei doi și îi apreciază pentru familia frumoasă pe care o formează.

Când văd poza asta nu pot să nu râd și să nu devin melancolică. Același iubit căruia îi cânt de la 16 ani La mulți ani în fiecare 28 decembrie. Îl iubesc și îi mulțumesc că trăiesc lângă el în fiecare zi povestea de dragoste la care visează orice fată. Am avut încredere în el de atunci și am în fiecare zi pentru că știu că el e sprijinul meu, omul căruia pot să îi spun orice, care mă face să fiu cu capul în nori, dar mă aduce și cu picioarele pe pământ și cu care am construit o familie minunată.„, a fost unul dintre mesajele publicate de Andreea Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: