Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nu faci diferența între ele! O mamă seamănă leit cu fiicele sale. Internauții au rămas șocați

Nu faci diferența între ele! O mamă seamănă leit cu fiicele sale. Internauții au rămas șocați

GALERIE FOTO (5) O mamă seamănă leit cu fiicele sale

O mamă seamănă leit cu fiicele sale. O femeie din Nova Scotia, Canada are parte de un adevărat noroc. Deși are două fiice, aceasta este confundată deseori de oameni ca fiind sora lor, și nu mama lor. Fiicele sale seamănă izbitor cu cea care le-a dat viață, șocându-i pe internauți. Cum arată cele trei?

Nu faci diferența între ele! O mamă seamănă leit cu fiicele sale. Internauții au rămas șocați

Nu faci diferența între ele! Cu siguranță unele mame sunt norocase pentru că reușesc să aducă pe lume copii care le seamă izbitor. Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui  Kienya în vârstă de 40 de ani, din Nova Scotia, Canada. Mamă a trei copii, aceasta este confundată deseori ca fiind sora lor, și nu mama. De când a postat primele fotografii cu fiicele sale, oamenii au rămas șocați. Cei care o urmăresc au observat că acestea semănau izbitor cu mama lor.

Femeia a postat o fotografie făcută în urmă cu 10 ani, iar în acea imagine, a pus o poză cu fiicele sale. Internauții au început să comenteze și să spună cele trei, sunt, de fapt, surori, începând isteria în jurul familiei. Kienya parcă a descoperit fântâna tinereții! Femeia arată atât de bine la vârsta de 40 de ani, încât nu ai crede că este mama a trei copii. „Nu este mama lor, este sora lor. Probabil că ea și-a crescut surorile și le-a considerat ca fiicele ei”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților. Cele două fiice ale lui Kienya sunt foarte mândre că mama lor arată atât de tânără, și se distrează copios când cineva el întreabă dacă este sora lor, iar lumea rămâne șocată când aude că aceasta este cea care le-a dat viață.De asemenea, unio au făcut glume spunând că femeie este un vamăir pentru că pare atât de tânără, în timp ce unii sunt de părere că aceasta a născut primul copil pe când avea 15 ani.

De ce femeile trecute de 30 de ani arată mai bine

Este foarte ușor să diferențiezi o femeie de 40 de ani și una de 20, însă sunt cazuri în care cele trecute de 30 de ani să arate mult mai bine decât unele tinere din ziua de azi. Motivul? Oamenii de știință au descoperit că vârsta mijlocie începe la 35 de ani. Așadar, unele femei de 30 de ani consideră că aici se termină tinerețea, în timp ce altele consideră că această vârstă este una grozavă. Specialiștii susțin că frumusețea unei femei de vârsta mijlocie depinde și de unde a moștenit trăsăturile, dar și de starea ei de spirit. Sunt femei care sunt confundate cu proprii copii, pentru că arată foarte tinere și elasticitatea pielii le ascunde vârsta.

Cercetătorii danezi de la University of Southern Denmark, coordonați de Kaare Christensen, au arătat că simpla înfățișare a unei persoane reprezintă un parametru credibil care poate prezice speranța de viață a acelei persoane. Vârsta, folosită pe scară largă de specilialiști ca un factor general care indică sănătatea unui pacient, este un biomarcator robust al procesului de îmbătrânire, ce poate prezice speranța de viață a persoanelor de peste 70 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: