Redactia.ro
Home » Exclusiv » Nu-i pasă de diferența de vârstă! Raluca Bădulescu, despre noul iubit: „Iubirea nu are vârstă, iar eu chiar trăiesc o perioada frumoasă a vieții mele” EXCLUSIV

Nu-i pasă de diferența de vârstă! Raluca Bădulescu, despre noul iubit: „Iubirea nu are vârstă, iar eu chiar trăiesc o perioada frumoasă a vieții mele” EXCLUSIV

GALERIE FOTO (3)

Este efervescentă, în pas cu moda și pregătită oricând să dea tonul distracției! Ați ghicit, e chiar ea: Raluca Bădulescu. Regina Regească.  Jurata de la „Bravo, ai stil”, care a fost ca o carte deschisă pentru cititorii site-ului Redactia.ro, acceptând să vorbească despre show-ul „Bravo, ai stil”, dar și despre despărțirea de soțul Florin și noua relație cu mai tânărul Rareș.

Raluca Bădulescu, jurat la „Bravo, ai stil” și-n al optulea sezon

Ne povestise într-un interviu anterior că nu ar face-o nimic să părăsească emisiunea „Bravo, ai stil” și s-a ținut de cuvânt. O vedem și-n al optulea sezon al show-ului în calitate de jurat. Tocmai echipa cu care lucrează, pe care o consideră familie, o face să iubească acest format de emisiune la fel de mult.  „Viață mea e strânsă legată acum de acest show, este deja o istorie întreagă în urmă și sunt recunoascatoare pentru că mă aflu în această postura de jurat la “Bravo, ai stil!”. Formulă juriului din acest sezon este una extraordinară, Alexandru Abagiu vine cu expertiză lui în domeniul make-up-ului, ceva extrem de important și de interesant atât pentru concurente, cât și pentru publicul larg. Alex este foarte generos în a ne da tips-uri de make-up și este un artist desăvârșit în acest domeniu de beauty. În același timp, are cultură vastă vizuală și de fashion, iar această viziune de ansamblu le poate ajută enorm pe concurente. Ne bucurăm tare mult că Alex este alături de noi, la masă Juriului, și funcționăm că o adevărat familie, la Kanal D2.”, ne-a spus Raluca Bădulescu.

Juriul „Bravo, ai stil”, în sezonul 8

Mai spune și că tocmai emisiunea a ajutat-o să evolueze, responsabilizând-o și împingând-o să se reinventeze constant: ”M-a disciplinat pe mine foarte mult, pentru că o emisiune de o asemenea anvergură înseamnă nu numai creativitate, evoluție, stil, fashion, dar și disciplină de fier. Sunt fericită să mă aflu mereu la filmări alături de colegii mei care îmi sunt și prieteni foarte buni. Valoarea această prieteniei, pe care o prețuiesc enorm, se leagă foarte mult și de “Bravo, ai stil!”, sentimentul acesta e că o țesătură care face parte din acest show și din energia lui bună. Mă simt aici că într-o familie, și nu sunt vorbe goale, ci e chiar ceea ce simt în permanentă legat de acest show minunat.”, a precizat jurata „Bravo, ai stil”.

Cătălin Botezatu nu mai e la „Bravo, ai stil”, dar e prezent în viața Ralucăi

Întrebată fiind dacă mai are o relație apropiată cu Cătălin Botezatu,  fostul jurat „Bravo, ai stil”, Raluca a mărturisit că se văd des, căci îi leagă o relație de prietenie de mulți ani: ”Suntem prieteni foarte buni, ne leagă zeci de ani de prietenie; Cătălin este și nasul de botez al fiului meu, deci este parte din familia noastră. Pentru el aș merge până la sfârșitul lumii și înapoi; așa cum el a făcut pentru mine de miliarde de ori, la fel aș face și eu pentru el. Îl divinizez, este inima sufletul și soarele nostru. Îl iubim și adoram enorm.”

A lăsat muzica deoparte pentru moment

Pasionată de muzică, Raluca a avut destule proiecte în domeniul muzicii, activând ca DJ. Totuși, în ultima vreme găsește cu greu timp pentru această pasiune: „Cea mai mare parte a timpului meu trăiesc și respir pentru “Bravo, ais tîl!”, când nu sunt la filmările pentru acest fabulous proiect TV, sunt în căutare de idei și styling-uri pentru filmări. Așa că cea mai amre parte a timpului meu o aloc “Bravo, ai stil!”. Pe lângă televiziune, muzică este o altă iubire mare a mea, sunt mai mult decât pasionată de acest domeniu, însă timpul limitat pe care îl am nu îmi mai permite momentan să dezvolt proiecte și pe această zona, așa cum era DJ Regina Regească show; dar cine știe, fiți pe faza, nu șțiți niciodată ce va pregătește Regina Regească!”.

A slăbit foarte mult și se simte perfect în pielea ei

Deși mulți îi spun că a slăbit foarte mult, Raluca Bădulescu mărturisește că la această greutate se simte perfect. ”Le mulțumesc tututor celor care pentru că mă urmăresc și respect orice opinie atât timp cât e făcută în termini civilizați, decenți. Fiecare este liber să își expună propria părere și niciodată nu putem să fim pe placul tuturor.”, a precizat vedeta Kanal D.

Raluca Bădulescu, în platoul emisiunii „Bravo, ai stil”

A divorțat și și-a refăcut viața amoroasă alături de un bărbat mai tânăr

Anul trecut, vedeta anunța că mariajul cu Florin Stamin a ajuns la final. Surpriza vine, însă, tocmai din prisma faptului că vedeta are o relație excelentă cu fostul soț. Întrebată dacă mai păstrează legătura cu fostul partener de viață, Raluca a mărturisit că relația dintre ei este extraordinară. ”Se știe faptul că eu și Florin suntem cei mai buni prieteni, și avem o relație extraordinară. În continuare ne leagă sentimente de prietenie și de respect reciproc. Suntem o mare familie, ne vedem și vorbim foarte des.”, a punctat Raluca.

Ne-a vorbit chiar și despre relația cu actualul iubit, Rareș(27), mărturisind că noul partener o face fericită și că diferența de vârstă n-a fost nicicând o problemă pentru ea. ”Iubirea nu are vârstă, iar eu chiar trăiesc o perioada frumoasă a vieții mele.”, a povestit vedeta TV.

Cât despre planurile de viitor, Raluca a mărturisit că-și dorește să ajungă tocmai în Ibiza, locul în care se află tocmai tatăl copilului ei, Vali Pungă.  ”Îmi doresc că și în acest an să strălucim la Bravo, ai stil! Așa cum va ziceam, cea mai mare parte a timpului meu o aloc proiectului de la Kanal D2. Cu siguranță va fi și o vacanță în care să ne încărcăm bateriile și să revenim cu forțe proaspete, însă nu am planificat nimic. Mi-ar plăcea mult să merg la Ibiza, iubesc locul acesta.

Fără dar și poate, pasiunea mea principala este modă, dar muzică m-a urmărit întotdeauna de-a lungul vieții. În călătoriile mele în Ibiza s-a născut ideea proiectului “Regina Regească – When fashion meets music”. Am fost mereu fascinată să văd pe scenă, în cluburi, apariții extraordinare ale celor mai apreciați artiști ai momentului, show-uri grandioase, cu muzică aceea care te face să te simți în al nouălea cer.”, a încheiat Raluca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: