Redactia.ro
Home » Știri » „Nu mă lăsați să mor aici”. O femeie care și-a presimțit moartea s-a stins din viață, după șapte ore de așteptare la spital

„Nu mă lăsați să mor aici”. O femeie care și-a presimțit moartea s-a stins din viață, după șapte ore de așteptare la spital

GALERIE FOTO (3) „Nu mă lăsați să mor aici". O femeie care și-a presimțit moartea s-a stins din viață, după șapte ore de așteptare la spital

O femeie care și-a presimțit moartea s-a stins din viață, după șapte ore de așteptare la spital. Iată detaliile!

O femeie care și-a presimțit moartea s-a stins din viață, după șapte ore de așteptare la spital

Allison Holthoff în vârstă de 37 de ani a petrecut ore întregi așteptând ajutor, însă când i s-a oferit, la 7 ore sistanță, a fost declarată decedată la un spital din Noua Scoția, Canada. Soțul acesteia își spune povestea în timp ce guvernanții presează administrația pentru răspunsuri.

Allison Holthoff a murit în ajunul Anului Nou după ce a fost transportată de urgență la camera de urgență aglomerată a Centrului regional de îngrijire a sănătății Cumberland din Amherst, N.S., la aproximativ 140 de kilometri nord de Halifax.

Familia Holthoff a trăit un coșmar după ce a vizitat secția de urgență a Centrului Regional de Sănătate Cumberland. Aceștia au așteptat ore întregi pentru a vedea un medic la Cumberland Regional Health Care Centre. Holtholf a declarat că sistemul de sănătate a dezamăgit-o pe soția sa și nu vrea ca moartea ei să fie în zadar.

Cei doi au fost transportați pe un pat fără echipament medical. La ora 15:00, Holthoff a declarat că a trebuit să o ajute pe Allison să folosească o oliță și că s-a curățat cu prosoape de hârtie de pe o rolă de pe perete.

Allison l-a informat pe soțul ei că se simțea ca și cum ar fi murit pe măsură ce timpul trecea. A mai urcat la asistente de câteva ori.

„Am avertizat asistentele și persoana de la recepție de mai multe ori: „Se înrăutățește” și nimic nu s-a schimbat”, a explicat el, potrivit geniuscelebs.com. 

„Așa că băieții de la pază au adus în cele din urmă câteva pături și un pahar cu apă, pe care le-am folosit pentru a-i pune niște gheață pe buze”, a mai spus acesta. 

Gunter Holtholf: „Ochii ei s-au dat pe spate în cap”

Tensiunea arterială a lui Allison era superficială, așa că o asistentă a venit și a reverificat-o. Potrivit lui Holthoff, acesta a fost momentul în care lucrurile au început să se schimbe, iar nevoia de îngrijire a devenit mai presantă.

Nu primiseră niciun rezultat al testelor când, în cele din urmă, au consultat un medic. Holthoff susține că a văzut cum personalul o pregătea pe Allison pentru o radiografie, iar situația ei s-a înrăutățit.

Avea dureri atât de mari încât nu mai putea respira. El a încercat să o consoleze, asigurând-o că medicii își vor da seama ce îi provoca suferința.

„Apoi ochii ei s-au dat pe spate în cap, iar pieptul a început să i se ridice. Ceva a început să bipăie”, a declarat el.

„Următorul lucru pe care îl auziți este „cod albastru, cod albastru la raze X”, la P.A.”.”

Holthoff susține că din acea zi a fost în întuneric. Rezultatele autopsiei lui Allison nu au fost încă dezvăluite, iar el nu a auzit de nimeni din guvern, cu excepția deputatului său local, de cel puțin o săptămână.

Soția lui Gunter Holthoff a avut parte de o moarte tragică

Gunter Holthoff din Tidnish, N.S., a declarat că soția sa, Allison, s-a îmbolnăvit pe 31 decembrie, dar a presupus că a fost doar o simplă supărare la stomac.

Holthoff și-a dus soția la cel mai apropiat spital medical din Amherst, N.S., la ora 11.00, deoarece situația s-a agravat pe parcursul dimineții.

Potrivit lui Holthoff, a cărat-o pe Allison în spital pe spate.

„Era vizibil în agonie”, a declarat el duminică pentru CBC News.

„O împingeam în scaunul cu rotile, iar ea se chinuia să se așeze”, a completat acesta.

Pe măsură ce disconfortul lui Allison creștea, cei doi au petrecut mai mult de șase ore în departamentul de urgențe, așteptând zona și apoi într-o cameră din cadrul unității.

Holthoff a declarat că nu au văzut un medic decât după ora 18:00, iar Allison nu a primit niciun tratament.

Holthoff a relatat că asistentele au cerut o probă de urină atunci când au fost triate. El nu a putut să o susțină singur pe Allison în timp ce o escorta la toaletă, iar aceasta s-a prăbușit pe podea.

„Nu am putut să o ridic singur, așa că am ieșit afară și am cerut ajutor”, a explicat Holthoff. Ea a avut nevoie de ajutorul a doi ofițeri de securitate.

Când Holthoff a readus-o pe Allison în sala de așteptare, el a declarat că aceasta nu mai putea sta în scaunul cu rotile dat de spital din cauza agoniei sale. Astfel, ea a ajuns să se odihnească pe podea.

Investigațiile continuă în acest caz

În urma decesului soției sale, Holthoff a cerut ajutorul deputatului local, Elizabeth Smith-McCrossin, pentru asistență.

La 6 ianuarie, Smith-McCrossin a emis o scrisoare deschisă către ministrul provincial al Sănătății, Michelle Thompson, solicitând o „investigație imediată” în acest caz. În scrisoare se preciza că o cerere de întâlnire făcută la începutul săptămânii a fost refuzată.

„Guvernului nu pare să-i pese”, a remarcat Holthoff.

„Nu sunt sigur ce trebuie să se întâmple… sau câți oameni trebuie să mai piară. Este pur și simplu păcat”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: