Redactia.ro
Home » Monden » Nu mai cântă la club. Jador urcă pe scena de la Filarmonica Banatul din Timișoara: „Un eveniment absolut deosebit”

Nu mai cântă la club. Jador urcă pe scena de la Filarmonica Banatul din Timișoara: „Un eveniment absolut deosebit”

Sursa foto: SpyNews

Jador este unul dintre artiștii cei mai îndragiți din România. El a ales de curând să cânte la Filarmonica Banatul din Timișoara. Anunțul a fost făcut public chiar pe site-urile de socializare ale autorităților din orașul în care va performa.

Jador cântare la Filarmonica Banatul din Timișoara

Artistul a dat uitării petrecerile pe care le întreține cu muzica lui, prin cluburi și a acceptat bucuros să urce pe scena la Filarmonica Banatul din Timișoara, astfel că s-a autodepășit și va susține un show total diferit.

Un concept diferit

Filarmonica Banatul Timișoara organizează și găzduiește concerte simfonice, vocal-simfonice și recitaluri de muzică, dar conducerea a ales să-l include pe artistul Jador în program, astfel că va ține un concert live, exclusive. Astfel că acesta o să susțină un concert live exclusiv cu manele.

Decizia a fost luată de noua conducere din Timișoara, astfel că artistul nu a putut refuza oferta, urmând să fie prezent pe scenă chiar în următoarele zile, direct de la Filarmonica Banatul din Timișoara.

“Jale”, LIVE, la Filarmonica Banatul Timișoara! Dragii mei, în cazul în care nu ați aflat încă, vă anunț că în luna mai vom avea concert de manele la Filarmonică- Jador și Aza Dau Moda! Mai aveți timp suficient să cumpărați bilete, dat fiind faptul că data concertului este 17 mai 2022…! Să-l felicităm cu această ocazie pe directorul interimar numit de Fritz, Ovidiu Andriș! Mi se pare că acest eveniment este unul absolut deosebit, care îi face cinste noului director! (…)!”, anunță consilierul local PRO România Roxana Iliescu.

Ce sumă încasează artistul pentru un singur concert

Jadore ajunge să câștige pentru susținerea unui concert aproximativ 4.500 de euro, însă poate depăși cu mult, deoarece susține el, știe să negocieze.

„Pentru 4.500 de euro nu vă gândiți că artistul cântă cu orele, ci din contră, nici mai mult nici mai puțin de 45 de minute. Pentru două recitaluri în cadrul aceluiași eveniment el primește suma de 5.500 de euro, iar dacă organizatorul își dorește trei recitaluri la aceeași petrecere va fi nevoit să scoată din buzunar 7.500 de euro.

Totodată, pentru spectacolele în aer liber, mall sau cluburi Jador a stabilit un tarif de 4.000 de euro și pentru baluri acesta încasează 3.000 de euro, asta potrivit declarațiilor lui făcute cu câteva luni în urmă.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: