Redactia.ro
Home » Monden » Nu mai este un secret! Mama Geta a spus câți bani a primit Iancu pentru participarea la Survivor All Stars

Nu mai este un secret! Mama Geta a spus câți bani a primit Iancu pentru participarea la Survivor All Stars

Înainte de marea finală a competiției Survivor All Stars 2024, Mama Geta, mama lui Iancu Sterp, a dezvăluit câți bani a primit fiul ei pentru participarea la această competiție. Cu doar câteva ore înainte de finala care va desemna câștigătorul premiului de 100.000 de euro, Mama Geta și-a exprimat speranțele și planurile pentru viitorul fiului ei, dacă acesta va câștiga.

Iancu Sterp a primit 2.500 de euro pe săptămână

Iancu Sterp, unul dintre finaliștii competiției Survivor All Stars 2024, a muncit din greu pentru a ajunge în finală. Potrivit declarațiilor Mamei Geta, Iancu a primit 2.500 de euro pe săptămână pentru participarea sa în competiție. Deși suma nu este mică, Mama Geta consideră că efortul și sacrificiile fiului său merită mult mai mult.

Iancu al meu a muncit foarte mult, l-am susținut de acasă, m-am uitat mereu la televizor, săracul, cât a tras! A fost plătit, din câte am auzit, cu vreo 2.500 de euro pe săptămână, însă nu e atât de mult pentru ce au ei de făcut acolo. Important ar fi, de fapt, premiul cel mare, de 100.000 de euro,” a spus Mama Geta pentru Playtech.

Iancu, alături de ceilalți doi finaliști, Zannidache și Andrei Ciobanu, este hotărât să câștige marele premiu. Finala, care se va transmite live în această seară de la ora 20.00, va fi urmărită cu sufletul la gură de milioane de telespectatori.

Planurile Mamei Geta pentru premiul de 100.000 de euro

Mama Geta are mari planuri pentru premiul de 100.000 de euro, în cazul în care Iancu va fi desemnat câștigător. Ea a dezvăluit că dorește să folosească banii pentru a-i construi fiului ei o casă. În prezent, Iancu locuiește cu mama sa și nu are propria locuință, lucru pe care Mama Geta dorește să-l schimbe.

Păi, poate că nu știți, dar el stă cu mine, nu are casă, masă, nimic nu are. Dacă Iancu iese câștigător și primește cei 100.000 de euro, mi-aș dori să pun eu mâna pe bani, să mă ocup personal ca să îi fac casă din temelie. Nu vede niciun leu! Teren are, din acești bani aduc arhitect și muncitori și îi fac casă, eu personal voi supraveghea lucrările. E bărbat, trebuie să aibă și el casa lui!” a explicat Mama Geta.

Emoțiile și speranțele familiei Sterp

Emoțiile sunt mari pentru toți finaliștii, dar și pentru familiile acestora. Mama Geta este încrezătoare în abilitățile fiului ei și speră ca Iancu să câștige competiția. Ea consideră că Iancu merită premiul datorită eforturilor și performanțelor sale în cadrul competiției, mai ales la probele de forță.

Sper să nu-l ia tot Zanni, el a mai câștigat în altă ediție, nu ar fi corect. Să-l câștige însă cine merită, iar fiului meu să îi ajute Dumnezeu să se descurce în această finală grea! El este foarte bun la probele de forță, dacă va avea în finală, le dă clasă! Este sportiv, știe să dea ce are mai bun în competiții, așa că se va concentra și-n această seară. Succes, puiul mamii!” a declarat Mama Geta.

Finala Survivor All Stars promite să fie una dintre cele mai intense și pline de suspans momente ale acestui an. Cu milioane de telespectatori care așteaptă cu nerăbdare deznodământul, cei trei finaliști sunt pregătiți să își dea tot ce au mai bun pentru a câștiga marele premiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: