Redactia.ro
Home » Știri » Nu mai este un secret! S-a aflat cum a reușit o vedetă să slăbească aproape 300 de kilograme

Nu mai este un secret! S-a aflat cum a reușit o vedetă să slăbească aproape 300 de kilograme

GALERIE FOTO (5) Nu mai este un secret! S-a aflat cum a reușit o vedetă să slăbească aproape 300 de kilograme

Greutatea în plus este o problemă mare în zilele noastre, cu care tot mai mulți oameni se confruntă. O vedetă extrem de îndrăgită a simțit pe propria ei piele cum e să cântărești peste 300 de kilograme și să nu te mai poți mișca. Totuși, a decis să facă o schimbare și a dat lovitura: a slăbit peste 200 de kilograme!

O vedetă de reality-show cântărea 383 de kilograme

Lupta cu kilogramele pare, de cele mai multe ori, imposibilă. Pentru unii, însă, devine posibilă cu puțin efort. Cel mai bun exemplu îl reprezintă chiar o vedetă de televiziune, care cântărea 383 de kilograme. Acesta ajunsese într-un stadiul extrem de complicat, încât nu mai putea merge sau să se spele într-o baie normală, pentru că nu mai încăpea.

Dimensiunile sale fizice îl împiedicau să intre într-un duș sau o cadă de baie, motiv pentru care și-a improvizat un loc afară, în aer liber. Nu mai putea nici măcar să meargă așa cum trebuie și, de multe ori, se lupta cu propria sa piele ca să se poată deplasa.

„Pentru că sunt un tip mai mare, cu fel de fel de pliuri , trebuie să mă mișc, aproape ca un porc într-un fel, și să mă tăvălesc și să mă rostogolesc pentru a ajunge la partea din spate a piciorului meu. Trebuie să ridic bucăți de piele la propriu. Este un proces super dificil”, a mărturisit el.

Casey King a apărut pentru prima dată în atenția publicului în cadrul reality show-ului TLC, Family by the Ton, unde și-a spus povestea de viață. Acesta a fost dintotdeauna mai plinuț, dar cântărea, în primă fază, 136 de kilograme. Nu a renunțat la obiceiurile sale nesănătoase și a continuat să aibă un stil de viață haotic.

Cum a slăbit peste 200 de kilograme

Inițial, a recurs la celebra operație de micșorare de stomac. A început de atunci să mănânce mai puțin și mai sănătos, iar rezultatele s-au văzut imediat. Această operație l-a ajutat să scadă de la 322 kilograme la 238 și nu s-a oprit aici când a simțit gustul vieții sănătoase.

A reușit să ajungă la 113 kilograme și nu are de gând să se oprească. A demonstrat tuturor că un stil de viață sănătos este cheia, precum și o viață activă, cu un program special de sport.

„Sunt mai sănătos, sunt mai fericit și nu știu dacă m-am simțit vreodată mai mult sau dacă m-am #iubit mai mult. Sunt la aproape 2 kilograme distanță de o greutate pe care nu mi-am imaginat-o niciodată, nu am văzut-o nici măcar posibilă”, a scris el pe Instagram.

Vrea să își opereze pielea rămasă după slăbit, care arată destul de inestetic.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: