Redactia.ro
Home » Monden » Nu mai există nici cea mai mică șansă de împăcare. Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar

Nu mai există nici cea mai mică șansă de împăcare. Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar

catalin bordea si livia

Nu mai există cale de împăcare între Cătălin Bordea și Livia, femeia care i-a fost parteneră de viață timp de zece ani. Se pare că cei doi au divorțat deja la notar, iar Livia a lăsat în urmă toate clipele frumoase pe care le-a petrecut alături de îndrăgitul comediant.

Cătălin Bordea și Livia au divorțat oficial la notar

Cătălin Bordea și Livia s-au despărțit după 10 ani de relație. Cea care ar fi pus capăt legăturii ar fi fost soția comediantului. Și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, iar încercările lui Cătălin de a o convinge să dea încă o șansă relației nu au impresionat-o deloc. Conform celor de la Cancan.ro, Livia și Cătălin au divorțat oficial la notar, iar dacă în decurs de 30 de zile Livia nu se răzgândește atunci ea va deveni, în mod oficial, femeie necăsătorită.

Conform apropiaților lui Cătălin Bordea, comediantul a făcut tot ce i-a stat în cale pentru a o recuceri pe Livia. Cătălin a apelat chiar și la ajutorul unui psiholog pentru a putea procesa mai bine situația delicată pe care o parcurge în această perioadă.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. El a fost cel care s-a opus categoric acestei despărțiri, o iubește enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult”, declara o persoană din anturajul comediantului.

Mama lui Cătălin Bordea, probleme grave de sănătate

Problemele lui Cătălin Bordea nu se încheie, însă, odată cu despărțirea de Livia. Vedeta TV a dezvăluit că trece printr-o perioadă cumplită și din cauza stării de sănătate pe care o are mama sa.

„Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și față de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea, conform sursei menționate anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: