Redactia.ro
Home » Monden » Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Jean Paler. Artistul abia reușește să trăiască de pe o zi pe alta

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Jean Paler. Artistul abia reușește să trăiască de pe o zi pe alta

Drama lui Jean Paler

Jean Paler este unul dintre cele mai mari nume din lumea artistică. Totodată este un artist iubit și apreciat de public. Jean Paler are la activ 43 de ani de carieră și o pensie cu care abia se descurcă să trăiască. Artistul a făcut dezvăluiri emoționante. Iată ce a povestit.

Ce pensie are Jean Paler de fapt

Jean Paler a reintrat în atenția presei după ce a făcut dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut. De ceva vreme, a apărut o informație în presa mondenă prin care se zvonea că Jean Paler primește pensie din partea Statului Român în valoare de 1000 de lei. Artistul a dezvăluit public că el de fapt o duce mai greu decât și-ar imagina unii și că adevărul este altul. Conform declarațiilor lui, acesta încasează lunar suma de doar 840 de lei.

După 43 de ani de carieră, 840 de lei. Reușesc să-mi cumpăr cam trei sferturi din medicamentele de care am nevoie și fără de care nu pot să trăiesc. Am fugit de la București, am pendulat între teatrele de revistă și am stat în București aproape 50 de ani.”, a declarat Jean Paler pentru o emisiune televizată.

Jean Paler a trecut prin clipe grele în momentul în care medicii l-au suspectat că suferă de noul coronavirus. Acesta a declarat că a stat în condiții groaznice și că a fost o perioada negră pentru el.

Salonul era o celulă, de fapt. S-a întâmplat în iarnă, eram suspectat de COVID-19. Era un frig de nici ursul polar nu stătea acolo. Am îndrăznit, când nu mi-au încuiat ușa, că mereu mă încuiau acolo, să ies pe hol și să cer o pătură, că tremuram. Nu văzusem țipenie de om și am văzut din senin vreo șase-șapte… Mi-au dat brânci, m-au înjurat, m-au jignit, unul mi-a tras și una în fălci, ca să-mi fie bine.”, a mai povestit Jean Paler.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: