Redactia.ro
Home » Monden » Nu o să îți vină să crezi la ajutorul cărui bărbat a apelat Anamaria Prodan după tot scandalul divorțului

Nu o să îți vină să crezi la ajutorul cărui bărbat a apelat Anamaria Prodan după tot scandalul divorțului

Laurențiu Reghecampf își sărbătorește ziua de naștere! Urarea specială făcută de Anamaria Prodan

Presupusul divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ține ocupată prima pagină a ziarelor de câteva luni. De-alungul scandalului, Laurențiu Reghecampf a fost surprins în compania mai multor domnișoare misterioase, iar Anamaria Prodan i-a ținut mereu apărarea soțului ei. Ultimul gest al impresarei lasă loc de interpretări și anume că are nevoie de ajutorul cuiva pentru a lua o decizie bună în ceea ce îi privește viața personală.

Cui i-a cerut ajutorul Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a publicat o fotografie recent înc are apare alături de Preotul Ciprian Grădinarude la Mănăstirea Sihăstria. Preotul slujește acum în cadrul bisericii din curte Catedralei Mântuirii Neamului. Preotul Ciprian Grădinaru este cunoscut pentru harul pe care îl are și pentru pildele și sfaturile pe care le acordă credincioșilor.

Anamaria Prodan probabil că a mers să îi ceară un sfat în privința problemelor familiei și să se roage pentru familia sa. Sexy impresara nu a ratat ocazia și a făcut o fotografie alături de Preotul Ciprian Grădinaru pe care a publicat-o pe pagina sa de instagram.

Laurențiu Reghecampf, o nouă amantă?

Se pare că telenovela Reghecampf-Prodan nu a luat sfârșit. Nimeni nu mai înțelege care este de fapt relația antrenorului cu sexy impresara. În ultimele luni Laurențiu Reghecampf a fost suprins alături de două amante de-ale lui. S-a zvonit că divorțează, el a confirmat aceste zvonuri ca mai apoi după intervenția publică a Anamariei Prodan, să le retragă. Sexy impresara a încercat să mușamalizeze tot publicând adesea fotografii în care ea și Laurențiu sunt fericiți și formează o familie perfectă.

Recent, Laurențiu Reghecampf a fost surprins alături de o nouă domnișoară misterioasă în timp ce se urcau în bolidul său de lux. Imaginile s-au răspândit rapid în spațiul mediatic. Anamaria Prodan a publicat la scurt timp o imagine pe instagram în care apare alături de Laurențiu. „Ești cel mai frumos suflet„, a scris impresara lângă imagine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: