Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Nu s-au prezentat la nuntă, dar au primit o factură de la mireasă pentru locurile ținute ocupate. Câți bani le cere proaspăta soție

Nu s-au prezentat la nuntă, dar au primit o factură de la mireasă pentru locurile ținute ocupate. Câți bani le cere proaspăta soție

GALERIE FOTO (2) Nu s-au prezentat la nuntă, dar au primit o factură de la mireasă pentru locurile ținute ocupate

Nu s-au prezentat la nuntă, dar au primit o factură de la mireasă pentru locurile ținute ocupate. Conform tradițiilor, este bine să mergi la nunta altora, în cazul în care plănuiești să te căsătorești și tu. De asemenea, mulți nuntași trebuie să dea înapoi banii primiți la rândul lor, cu ani în urmă. Ei bine, există și cazuri în care unii invitați nu se mai prezintă la nuntă, deși au locul asigurat. Dar o mireasă nu a putut accepta faptul că un cuplu nu s-a prezentat la nunta lor, deși aceștia anunțase că vor participa. Ce „cadou” le-a trimis mireasa?

Nu s-au prezentat la nuntă, dar au primit o factură de la mireasă pentru locurile ținute ocupate

Nu s-au prezentat la nuntă, dar au primit o factură de la mireasă pentru locurile ținute ocupate. Sunt multe cazuri, cel puțin în locurile rurale, unde dacă nu te prezinți la o nuntă, trebuie să cotizezi cu bani. În caz contrat, te poți trezi cu familia mirilor care îți cere să plătești. Un cuplu din Statele Unite ale Americii au avut parte de o supriză șocantă din partea unei mirese. Aceasta le-a trimis o factură de plată, după ce aceștia nu s-au mai prezentat la nuntă, deși anunțase că vor fi prezenți. Mireasa a spus că a plătit pentru că a ținut locurile ocupate.

Șocată, invitatei nu i-a venit să creadă ce le-a trimis mireasa. Proaspăta soție, le-a transmis soților că au de achitat 240 de dolari, cu specificația că cele două locuri confirmate fusese deja plătite, iar acum vrea să-și recupereze banii. Cuplul a postat pe rețelele de socializare o imagine cu factura primită, în care apărea că invitații au fost taxați cu 240 de dolari.

Ce spun utilizatorii

Factura arată că plata trebuie făcută pentru că nu s-au prezentat la nuntă, cu toate că locurile au fost confirmate. . „Această factură vă este trimisă, deoarece ați confirmat participarea la nuntă, fiind adăugaţi la numărul final de invitaţi. Suma de mai sus este costul locurilor voastre.Deoarece nu ne-ați sunat sau ne-ați notificat în mod corespunzător că nu veți fi prezenți, această sumă este pe care ne-o datorați pentru plata pentru locurile dumneavoastră care au fost achitate în avans. Puteți plăti prin Zelle sau PayPal. Vă rugăm să ne contactați și să ne anunțați ce metodă de plată veţi alege. Vă mulțumim!”, a scris mireasa în descrierea facturii.

După ce imaginea a devenit virală, internauții au criticat-o pe mireasă, susținând că acceptarea unei invitații la nuntă nu reprezintă semnarea unui contract, iar decizia prezentării aparține invitaților. De cealaltă parte, alți utilizatori i-au dat dreptate miresei, considerând că mirii trebuia să fie anunțați din timp de către invitați că nu mai pot partiicipa la nuntă.

Factura trimisa de mireasa
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: