Redactia.ro
Home » Monden » ”Nu sunt operată din cap până în picioare”. Ce intervenții estetice și-a făcut, de fapt, Cristina Pucean

”Nu sunt operată din cap până în picioare”. Ce intervenții estetice și-a făcut, de fapt, Cristina Pucean

GALERIE FOTO (2)

Cristina Pucean, mai sinceră ca niciodată! Dansatoarea preferată a maneliștilor a fost prezentă în podcastul ”Fiță cu Adiță”, unde a făcut dezvăluiri neștiute despre viața ei privată. Printre subiectele abordate, s-a regăsit și cel cu operațiile estetice. Iată ce spune blondina despre intervențiile de înfrumusețare pe care le are sau…nu.

Cristina Pucean a dat cărțile pe față

Cristina Pucean a vorbit despre operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului, menționând însă că nu este operată din cap până în picioare. Dansatoarea a dorit să lămurească zvonurile cu privire la intervențiile ei de înfrumusețare și a închis astfel, gura răutăcioșilor. Deși susține că nu are multe intervenții, se pare că cele pe care le are, au schimbat-o enorm. Pe internet circulă fotografii cu ea, de acum câțiva ani, iar diferența este vizibilă. Oricum, Cristina este foarte mândră de felul în care arată și nu duce lipsă de admiratori, asta-i clar!

Nu sunt operată din cap până în picioare. Am îmbunătățiri estetice. Sânii, nasul, dinții, dar nu îi pot numi operație, intervenție estetică, în rest…”, a spus Cristina Pucean, pentru sursa precizată mai sus.

Cristina Pucean aruncă cu banii

Dansatoarea maneliștilor a recunoscut că este o fire cheltuitoare și că nu ține cont de bani. Cristina recunoaște că ”plătește pentru plăcerea ei”, oricât ar fi de scumpă. De altfel, este și foarte generoasă, nu doar cu familia ei, ci și cu prietenele. Vedeta spune că ea plătește de fiecare dată când iese în oraș cu familia sau prietenele. „Sunt cheltuitoare rău. Ce vrei să fac, o viață am. La 80 de ani ce mai fac? Dacă mor la 80 de ani, eu îmi strâng banii la saltea? Dau pe orice. Plătesc pentru plăcerea mea. Dacă ies afară, îți dai seama că eu plătesc tot, de fiecare dată când ies cu prietenele sau cu familia”, a mai spus Cristina Pucean, în podcastul ”Fiță cu Adiță”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: