Redactia.ro
Home » Monden » Nu te așteptai la asta! Armin Nicoară a făcut o gafă de zile mari chiar la TV

Nu te așteptai la asta! Armin Nicoară a făcut o gafă de zile mari chiar la TV

Armin Nicoară este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară! El a devenit cunoscut datorită talentului său. Cântărețul face furori cu saxofonul și abia mai face față evenimentelor la care este solicitat. Recent, artistul a făcut o gafă de proporții chiar în cadrul unei emisiuni TV. Ce a putut să spună cântărețul.

Nu te așteptai la asta! Armin Nicoară a făcut o gafă de zile mari chiar la TV

Armin este în strânsă legătură cu fanii lui cu care comunică constant pe rețelele sociale. Atunci când nu are timp să intre pe Instagram, saxofonistul preferă să meargă la emisiuni. Recent, acesta a trecut pragul emisiunii lui Cătălin Măruță, iar întrebările prezentatorului l-au cam pus în dificultate.

Deși, de obicei, Cătălin Măruță pune întrebări legate de zona mondenă și urmărește doar picanteriile, de data asta, Măruță a mers în zona de cultură generală. Prezentatorul a vrut să afle și cât de bine stă la Armin Nicoară la capitolul geografie, iar răspunsul lui i-a lăsat mască pe toți.

Nu te așteptai la asta! Armin Nicoară a făcut o gafă de zile mari chiar la TV

Cătălin Măruță viza ipoteza unui avion care se prăbușește la granița dintre România și Ucraina, iar întrebarea era „În ce țară vor fi înmormântați SUPRAVIEȚUITORII?”. Bineînțeles, așa cum a obișnuit Măruță, întrebarea vine într-o nuanță ironică. Pentru că răspunsul ar fi fost: În nicio țară, pentru că sunt supraviețuitori. 

Cu toate astea însă, Armin nu a stat prea mult pe gânduri și a dat un răspuns la care nu se aștepta nimeni. „România și Ucraina? Păi… Nu-i vecină cu Ucraina, România e vecină cu Moldova, sau nu, nu, că nu are cum să fie aici, sau la… ”, a spus Armin foarte sigur pe el.

Cătălin Măruță l-a întrerupt adresându-i din nou întrebarea, în speranța de a-și da seama de răspuns. Armin a continuat. „Ce vamă are cu Ucraina?”

Ulterior, Măruță sublinia cuvântul „SUPRAVIEȚUITORI”, și abia atunci Armin și-a dat seama și a spus: „Păi și ăia, ăia nu-s morți… supraviețuitorii.” Apoi, încântat de răspunsul lui a strigat: „Băi, ce răsărit sunt! Dar vreau întrebări la care m-am pregătit și eu, la astea nu m-am pregătit.”

Un alt invitat, într-un mod ironic i-a spus lui Armin: „Cu această ocazie am aflat că România se învecinează și cu Ucraina.” Iar cântărețul a continuat cu o întrebare: „Au aici un pic, jos?”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: