Redactia.ro
Home » Știri » Nu vei mai arunca niciodată foile de ceapă după ce vei afla acest truc

Nu vei mai arunca niciodată foile de ceapă după ce vei afla acest truc

Cum se depozitează corect ceapa peste iarnă. Doar așa te asiguri că rămâne proaspătă

Ceapa are numeroase beneficii pentru sănătate, iar ceapa ei poate fi folosită așa cum nu te-ai fi așteptat. Iată de ce nu trebuie să o arunci!

Pentru că nu cunosc efectele benefice ale foilor de ceapă, multe persoane le aruncă după ce curăță leguma. Însă, se pare că acestea sunt unele dintre cele mai sănătoase părți ale cepei. Foile de ceapă sunt bogate în flavonoizi, precum quercetina, care sunt cunoscuți și ca vitamina P. Acestia sunt antioxidanți de care corpul are nevoie pentru a fi sănătos.

De ce nu trebuie să arunci la gunoi foile de ceapă

Dacă vei folosi foile de ceapă, vei ține sub control tensiunea arterială și colesterolul. În plus, te vor ajuta în lupta cu alergiile, stimulează creșterea masei musculare, tratează depresia și ajută pacienții bolnavi de cancer să lupte cu boala.

Foile de ceapă nu se pot mânca, însă pot fi incluse în supe. Te vor ajută să îți îmbunătățești starea de sănatate. Când faci supa, adaugi ceapă, însă nu uita și de foile legumei. Astfel, corpul tău va absorbi quercetina și alte substanțe nutritive care îți vor îmbunătăți starea de sănătate. Încearcă să adaugi în supă o mână de foi de ceapă. Și, când supa este gata, le vei îndepărta cu o strecuratoare. Poți ține foile de ceapă într-o pungă de hârtie și le poți folosi atunci când ai nevoie de ele.

Nu mai arunca coaja usturoiului la gunoi! Nici nu ți-ar fi trecut prin minte la ce o poți folosi

Usturoiul este considerat, încă din cele mai vechi timpuri, un antibiotic natural, având capacitatea de a ucide multe bacterii nocive. În plus, este demonstrat științific că el ține răceala la distanță și reduce tenisiunea arterială și are un rol activ în menținerea sănătății oaselor. Însă nici coaja acestuia nu trebuie să fie ignorată. Ea poate fi folosită pentru că are o multitudine de substanțe nutritive și oferă un gust aparte mâncării.

Coaja subțire a usturoiului, cea aflată la interior este plină de antioxidanți, care susțin sistemul imunitar și conține vitaminele A, C și E, cu beneficii dovedite pentru sănătate. Iată cum le poți folosi în bucătărie pentru a aduce un plus de savoare preparatelor tale!

Cu cojile de usturoi rămase puteți pregăti pregăti un sos delicios pentru paste. În plus, ele pot fi folosite și ca dressing pentru salată. Nu trebuie decât să le adăugați în tigaie, să puneți puțin ulei de măsline, condimente după gust și apoi să turnați toppingul peste salată. Rezultatul va fi unul delicios, vă garantăm!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: