Redactia.ro
Home » Știri » Numărul cazurilor de coronavirus se va dubla în toamnă? Declarațiile șocante ale managerului „V. Babeș”

Numărul cazurilor de coronavirus se va dubla în toamnă? Declarațiile șocante ale managerului „V. Babeș”

Numărul cazurilor de coronavirus se va dubla în toamnă

Managerul spitalului Clinic Dr. Victor Babeș a declarat că la toamnă România se va confrunta cu o situație delicată, în ceea ce privește cazurile de coronavirus.

Conform acestuia, are loc o creștere exponențială a cazurilor de COVID-19 și că persoanele care susțin că nu există acest virus ar trebuie să fie anchetați.

Numărul cazurilor de coronavirus se va dubla în toamnă? Declarațiile șocante ale managerului „V. Babeș”

Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara a declarat pentru Digi24, că în România are loc în creștere foarte mare a cazurilor de coronavirus, iar în toamnă s-ar putea ca România să intre într-o situație delicată.

Am spus că în iulie vom avea 700 – 800 de cazuri. Se pare că a explodat creșterea exponențială.Severitatea cazurilor e în creștere incredibilă, ne așteptăm la ce e mai rău. Ne așteptăm la un tsunami. Valul unu va fi replica palidă a valului 2, a spus Cristian Oancea.

Mai mult, managerul a declarat că dacă cei care nu cred în acest virus și nu vor termina să protesteze, cazurile noi nu se vor opri în România.

Totodată, cei care promovează teoriile conspiraționiste ar trebui să răspundă penal.

Am avut o șansă în februarie – martie când am făcut față cu brio medical, acum nu mai putem face asta din cauza iresponsabilității. Riscăm să pierdem controlul medical în august.Se pare că am dat cu piciorul la tot ce am făcut în martie„, a declarat managerul.

Situație alarmantă în România

Autoritățile au început să se îngrijoreze în legătură cu noile cazuri apărute din ultimele zile.

Bilanțul persoanele infectate cu coronavirus a ajuns la 35.000, astăzi atingând recordul de 799 de cazuri în doar 24 de ore după ce au foste efectuate 18.000.

Chiar și în aceste momente sunt persoane asimptomatice sau cu simptome ușoare, care refuză internarea, deși în ultimele zile au fost persoane care au murit .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: