Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nume de copii interzise în lume. Este stabilit prin lege că niciun bebeluș nu se va numi așa

Nume de copii interzise în lume. Este stabilit prin lege că niciun bebeluș nu se va numi așa

Când vine vorba de a le pune un nume bebelușilor, unora dintre părinți le vin idei destul de ciudate. Dar uneori sunt considerate atât de neadecvate din punct de vedere cultural sau ofensatoare încât pur și simplu nu li se permite de către autorități.

Aici vă prezentăm câteva dintre numele interzise din lume, care vă vor lăsa fără cuvinte.

Nume de copii interzise în lume. Nutella

În Franța, au fost care au iubit așa de mult faimoasa cremă tartinabilă de ciocolată, încât au încercat să o folosească drept nume pentru fiica lor.
Însă un judecător a interzis acest fapt, susținând că ar face din fetiță „o țintă a derizorii”. Cuplul s-a reorientat la variantă mai puțin sensibilă „Ella”.

Nume de copii interzise în lume. Prințul William

Similar cu incidentul cu Nutella, tot niște părinți francezi au primit interzis să-și numească fiul “Prințul William”. Autoritățile au fost de părere că ar duce la o viață de batjocură.

Nume de copii interzise în lume. Friday

S-ar putea să reușiți să vă numiți copilul după numele unui sezon al anului, dar când vine vorba de a pune numele unui copil după o zi a săptămânii pur și simplu e interzis.

Vestea au primit-o niște părinți italieni care au încercat să-și numească bebelușul „Friday” – în traducere „Vineri”. Instanța s-a decis împotriva numelui, pe care l-a etichetat „ridicol și rușinos”.

Nume de copii interzise în lume. III

Deloc surprinzător, au fost părinți care au ales ca nume pentru fiica lor „III” (n.r. numărul trei roman). S-a întâmplat în Noua Zeelandă.
Insistând că vor să-și numească fiica „Trei”, acestor părinți li s-a spus de către autorități că numerele romane sunt strict interzise de la orice nume.

Nume de copii interzise în lume. Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116

În timp ce în Suedia, instanța a respins cererea unui cuplu din Halmstad să-i pună numele fiul lor “Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116” – pronunțat Albin.
Părinții au explicat că numele este o „manifestare expresionistă, pe care o vedem drept o creație artistică.”

Nume de copii interzise în lume. Ikea

Un alt nume interzis de autoritățile din Suedia este cel al gigantului de mobilier IKEA. Există legi care interzic numele ce pot provoca „infracțiuni” sau „disconfort”, explică oficialii.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: