Redactia.ro
Home » Monden » Numele adevărat al lui Nicolae Guță. I-a fost extrem de rușine cu el și l-a schimbat

Numele adevărat al lui Nicolae Guță. I-a fost extrem de rușine cu el și l-a schimbat

Numele lui Nicolae Guță a stârnit, de-a lungul timpului, numeroase controverse. Manelistul și-a ascuns numele în tot acest timp. 

 

Care este numele adevărat al lui Nicolae Guță

 

Manelistul Nicolae Guță se numără printre cei mai apreciați ai genului muzical pe care îl reprezintă. Nicolae Guță cântă de mai bine de 20 de ani și este foarte mândru de cariera sa, însă, puțini sunt cei care știu că artistul nu se poate mândri cu toate aspectele din viața sa.

Unul dintre lucrurile de care nu a fost mândru niciodată este numele său. Numele lui de dinainte de a fi Guță este unul de care artistului îi este rușine.

Numele lui Nicolae Guță era, de fapt, Linguraru, dar manelistul nu a fost mulțumit cu acest nume, încât l-a schimbat. Schimbarea a fost făcută legal, cu acte, în 2004. Mai mult, nici copiii săi nu au luat numele real.

Nicolae Guță a făcu schimbări din toate punctele de vedere. Artistul a declarat, la Antena Stars, că nu își mai dorește sub nicio formă să mai apară la TV. Mai mult, artistul își dorește să se concentreze mai mult pe viața de familie, încă de când era Cristina Guță însărcinată.

„Nu am mai apărut pentru că nu îmi permite timpul, pentru că muzica, în spatele muzicii și în spatele succesului se ascunde o muncă extraordinară, cei care ne ascultă știu partea frumoasă. Muzica pentru mine e mai presus decât familia mea, muzica m-a făcut mult mai inteligent, m-a făcut să le văd pe toate cu alți ochi, cu altă inimă”a mai declarat artistul.

 

Nicolae Guță divorțează de Cristina

 

Relația dintre Nicolae Guță și actuala sa soție, Cristina, a fost una extrem de tensionată în starea de urgență, lucru care a dus la un divorț între cei doi.

Potrivit surselor Wowbiz.ro, Nicolae Guta si Cristina nu se mai intelegeau de multa vreme, asa ca, despartirea era inevitabila. In plus, Guta in continuare ii face toate poftele Cristinei, astfel ca, fosta sotie primeste lunar in jur de 5.000 de euro de la fostul sot. 

 

”Cristina i-a spus că dacă vrea un divorț ușor, în care să mai rămână și el cu ceva, trebuie să negocieze. Iar Nicolae Guță nu a avut ce să facă, mai ales că ei, de fapt, sunt separați de ceva vreme. Așa că i-a dat tot ce i-a cerut Cristina, vor face actele la notar, partajul, iar apoi vor semna divorțul.

Cristina a cerut și a obținut câteva lucruri importante. În primul rând apartamentul din București și casa de lângă București care va fi terminată tot pe cheltuiala lui Guță. Apoi, o mașină de lux și, normal, o pensie alimentară suficient de mare pentru ca ea și fiul lor să nu mai aibă grija zilei de mâine. Din ce am înțeles, doar pensia alimentară va fi peste 5.000 de euro lunar”, a declarat un apropiat al fostului cuplu.

 

Cristina l-a amenințat pe manelist

 

Cristina l-a amenințat pe manelist că îi va lua toată averea. Separarea dintre cei doi nu a scăpat fără amenințări. Cristina a fost cea care l-a amenințat pe Guță că îi va lua toată averea dacă nu îi va face pe plac și dacă nu îi oferă cât cere.

“Pe Cristina nu a putut să o ducă cu zăhărelul, așa cum a făcut-o cu altele, pentru că ea a fost mai tot timpul lângă el, la cântări, și a văzut câți bani încasa. Și, la negocieri, i-a spus că ar trebui să fie mulțumit, că nu îi ia o treime din venituri, ci abia ajunge la 10% pe lună. El a acceptat, mai ales că știa că, dacă își pune minte, Cristina îl lasă fără tot ce are”, a declarat aceeasi sura.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: