Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Numele lui e atât de neobișnuit încât Facebook crede că e fals

Numele lui e atât de neobișnuit încât Facebook crede că e fals

GALERIE FOTO (2)

Un bărbat din Hawaii trece prin tot soiul de situații neplăcute din cauza numelui neobișnuit. Facebook, de exemplu, refuză să creadă că identitatea sa este adevărată. Uite cum poate să-l cheme pe bărbat!

Un bărbat din Hawaii are cel mai neobișnuit nume din lume

Facebook i-a închis contul personal de mai multe ori pe motiv că nu e… adevărat. În zadar a încercat bărbatul să explice că acesta este numele lui real, că Facebook-ul i-a suspendat contul. Cum îl cheamă în buletin pe cetățeanul din Hawaii? Chase Nahooikaikakeolamauloaokalani Silva. Aceasta este toată titulatura lui și pe acest nume a încercat să-și facă un cont de Facebook, potrivit huffpost.com.

Mesajul era următorul: ,,Vă anunţăm că am suspendat temporar contul dvs deoarece pare că utilizaţi un nume fals”. Ulterior postării, Silva a trebuit să dovedească cu acte oficiale că acela chiar este numele său, dar a fost obligat să își scurteze numele, așa că a ales să facă o postare în care să își spună oful.

Mesajul înfuriat al bărbatului

Iată ce a scris: ,,Deci asta chiar mi s-a întâmplat. Drept urmare numele meu este scurtat. Așa cum puteți vedea în CERTIFICATUL MEU DE NAȘTERE eliberat de un GUVERN adevărat, acesta chiar e numele meu. Sunt mândru că sunt din Hawaii și vreau să pot să îmi arăt numele real și pe Facebook. Cu cine naiba trebuie să vorbesc despre asta! Chiar sunt scos din sărite!”.

Ulterior, bărbatul a trimis o copie de pe buletin, pentru a dovedi cele spuse. El a menționat și că numele i-a fost dat de bunica sa, care vorbea limba băștinașilor fluent. Acel cuvânt lung înseamnă, de fapt, „Cel puternic care își trage forța din ceruri”.