Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al Biancăi Drăgușanu. Care este cea mai mare realizare a vedetei

Numele real al Biancăi Drăgușanu. Care este cea mai mare realizare a vedetei

Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice și intervențiile chirurgicale: „Urăsc femeile care ele se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale”

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din țara noastră. Aceasta s-a făcut remarcată după nenumărate posturi de asistentă TV, dar și din relațiile amoroase pe care le-a avut cu diferite personalități mondene. De-a lungul anilor, aceasta a adunat mii de următori care o îndrăgesc și o apreciază. Totuși nu sunt mulți cei care îi cunosc realul nume al acesteia. Iată toate detaliile !

Ce nume poartă Bianca Drăgușanu în buletin

Faimoasa vedetă este foarte îndrăgită de oameni pentru sinceritatea și energia pozitivă cu care a debutat în televiziune, dar pe care și-a păstrat-o până în prezent. Te va surprinde numele real al fostei asistente TV!

Numele real și complet al acesteia este Dragusanu Calintir Anca Bianca, onform celor de la ,,Libertatea’’.

Aparent numele Calintir este numele de familie din partea mamei, iar Anca este prenumele cu care aceasta a decis să nu se prezinte în mod public.

Care este cea mai mare realizare a Biancăi Drăgușanu

Invitată la un podcast, anul trecut, la Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a dat detalii despre cea mai mare realizare din viața ei, cea care îi aduce împlinire și liniște în suflet:

,,Cea mai mare realizare și bucurie din viața mea este fiica mea, Sofia”.

Bianca Drăgușanu și Sofia sunt foarte apropiate. Cele două petrec mult timp de calitate mamă-fiică. Vedeta face activități diverse alături de Sofia și are grijă să o învețe tot ce este mai bun în viață. ‌

Ce relație are în prezent Bianca Drăgușanu cu Victor Slav

Deși nu mai au o relație sentimentală, cei doi sunt foarte preocupați de Sofia și se implică în egală măsură de bunăstarea ei. Se intersectează la evenimente și chiar își împărtășesc trăirile, mai ales în ceea ce țin de micuță.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: