Redactia.ro
Home » Știri » Numele real al lui Adrian Minune. Când se va retrage din lumea manelelor

Numele real al lui Adrian Minune. Când se va retrage din lumea manelelor

Ce avere a adunat Adrian Minune de-a lungul timpului.

Adrian Minune, unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicii de petrecere din țara noastră, mai exact din lumea manelelor nu a încetat niciodată să ne uimească cu talentul și buna voie! Află de la noi, ce nume poarta acesta în buletin !

Ce nume are în buletin Adrian Minune

Adrian Minune este un artist complet, dar și un tată împlinit. Acesta are o familie superbă. Toți copiii acestuia l-au moștenit, fiind extrem de talentați.

Pe Adrian Minune îl cheamă în buletin Adrian Simionescu.

Când se va retrage Adrian Minune din lumea manelelor

Acesta este încă foarte prezent in industrie, dar a anunțat de curând și când se va retrage! Iată ce a declarat!

„În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte. În 2024 nu o să mai cânt.

În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Carmen, de nevastă-mea, de gagicile mele…”, a declarat Adrian Minune, la Xtra Night Show.

De ce Adrian Minune are doar 1.50 m

Mama artistului a recunoscut că încă de când era mic, Adrian Minune s-a oprit din creștere, fără nicio explicație. Totuși, aceasta crede că l-a moștenit pe unul din unchii săi, deoarece și el a rămas mic de statură.

,,Eu am o nepoțică pe care am crescut-o odată cu Adrian, fără mamă, e mai mică cu o lună decât el, vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu. (n.r. Adi) avea vreo cinci-șase anișori, cam așa, dar o problemă gravă de sănătate nu a avut. Bunicul lui din partea tatălui are trei frați, care sunt de aceeași înălțime. S-ar putea să fie din neam.”, a spus Florența Simionescu, potrivit ,,wowbiz.ro’’.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: