Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Blaze de la Survivor. Și-a găsit jumătatea într-o altă emisiune TV

Numele real al lui Blaze de la Survivor. Și-a găsit jumătatea într-o altă emisiune TV

Numele real al lui Blaze de la Survivor. Și-a găsit jumătatea într-o altă emisiune TV
Blaze a apărut în emisiunea Survivor, iar mulți l-au recunoscut pe tânăr! Acesta a făcut parte dintr-un alt show, de pe Antena 1, „Mireasa”. Știai însă care e numele său real?

Blaze de la Survivor și-a găsit jumătatea la emisiunea „Mireasa”

Blaze și-a întâlnit jumătatea în casa „Mireasa”, iar de curând s-a și căsătorit civil cu aleasa inimii lui, Izabela. În ziua cea mare, cei doi au ales să poarte niște ținute atipice. Ea a fost îmbrăcată într-o pereche de pantaloni cu animal print și un tricou negru, iar el în tricou negru și pantaloni în aceeași nuanță.
GP Blaze de la Survivor România 2022 are o poveste de viață impresionantă. Războinicul s-a născut în Nigeria, în orașul Portharcourt, și provine dintr-o familie numeroasă. Copilăria lui nu a fost tocmai una ușoară, iar asta l-a făcut să vină la noi în țară, în 2015. El a ajuns în România cu o bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța, fiind dornic să învețe. Mai apoi, acesta s-a mutat în Capitală, pentru a urma și masterul.

Care e numele real al lui Blaze

Numele real al lui GP Blaze de la Survivor România 2022 este Godspower Morris Okpata.
„Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii. Am studiat la Constanța, la Marină. Am decis să mă mut în București să fac masterul la Universitate, la Administrarea afacerilor.
Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie, am vrut să fac ceva diferit. Am început să fac vlog. A fost greu, mai ales când aveam examen mâine, dar eu trebuia să postez ceva pe Youtube sau social media”, a povestit GP Blaze de la Survivor România 2022, în urmă cu ceva timp.

Blaze: „Am muncit pentru visul meu”

Blaze a spus că a decis să muncească pentru visul lui din cauza lipsei banilor. Conform spuselor lui, de multe ori, tatăl lui nu avea să-i dea bani atunci când îi cerea. Treptat, el a devenit celebru pe TikTok, uimindu-i pe internauți cu un simț al umorului deosebit.

De ce a fost eliminat Blaze de la Survivor

Blaze a fost eliminat de la Survivor, după câteva luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Ionuț Popa, Blaze, Alex Nedelcu și Elena Chiriac au fost propuși pentru eliminare. Blaze a fost cel eliminat pentru ca s-a bucurat de cel mai scăzut grad de simpatie în rândul publicului telespectator, ceilalţi trei fiind superiori la acest capitol.
„Pentru mine a însemnat sacrificiu, răbdare și caracter acest concurs. Dacă nu ai caracter, atunci nu ai cum să fii un supraviețuitor adevărat. Sunt foarte mândru de parcursul meu.
La început am avut multe tensiuni cu Ionuț, dar pe parcurs am fost tot mai aproape de Ionuț. Când am avut cearta cu Nede, am zis că sper să câștige Survivor Oana sau Ionuț. Chiar am suferit mult aici. Am făcut 27 de ani aici, în junglă’, a declarat Blaze după eliminare.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: