Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Fulgy, băiatul Clejanilor. Tânărul nu a scăpat de problemele cu legea

Numele real al lui Fulgy, băiatul Clejanilor. Tânărul nu a scăpat de problemele cu legea

Fulgy a fost arestat după ce a lovit cu pumnul un jurnalist şi i-a furat telefonul mobil! Ce se întâmplă acum cu fiul Clejanilor
Fulgy este băiatul Clejanilor, are 23 de ani și a intrat în atenția presei după problemele pe care le-a avut cu legea. A făcut atmosferă în spațiul public și acum toată țara știe cine e, însă nu toți îi cunosc numele real. Cum îl cheamă pe băiatul familiei Clejanilor?

Fulgy, băiatul Clejanilor. Tânărul nu a scăpat de problemele cu legea

Viorica şi Ioniţă din Clejani au doi copii, Fulgy şi Margherita. Fulgy este copilul cel mic al familiei. Numele real al lui Fulgy  a fost dezvăluit chiar de acesta într-un vlog pe care l-a făcut în urmă cu ceva timp.

Fulgy, condamnat la 2 ani de închisoare

Fulgy, fiul lui Viorica și Ioniță de la Clejani, a fost condamnat în aprilie la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. Judecătorii au decis să-l condamne pe Fulgy, iar tânărul trebuie să achite şi daune de 10.000 de lei, persoanei care l-a reclamat.

Fulgy a revenit pe scenă

Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani s-a confruntat cu numeroase probleme în ultimul an. Tânărul a avut mai multe probleme cu legea, asta și după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. După o perioadă îndelungată de când nu a mai cântat, Fulgy a revenit pe scenă primăvara aceasta, alături de părinții săi.

Ghinioanele s-au ținut lanț de copiii soților de la Clejani

Fulgy și Margherita de la Clejani au avut numeroase probleme în ultimii ani, fiind protagoniștii a mai multor scandaluri. În timp ce fiica lor a fost implicată într-un accident rutier, fiind sub influenta drogurilor, Fugly a fost oprit de poliție și dus direct la IML. Ulterior, rezultatul testului antidrog a ieșit pozitiv.

Care e numele real al lui Fulgy, fiul Clejanilor

Fulgy are activitate și pe internet, unde postează pe rețelele sociale, dar și pe Youtube. Numele real al lui Fulgy  a fost dezvăluit chiar de tânăr într-un vlog pe care l-a făcut în urmă cu ceva timp.
„De ce am ales un titlu așa extravagant? Asta se cere, e doar o strategie. Sunt un om modest, vin dintr-o familie bogată, să spunem, din punctul ăsta de vedere. Pentru cei care nu mă știu: mă numesc Fulgy, așa mi se spunea de mic copil, port numele nașului meu, Constantin Fulgerică, cel mai mare acordeonist din România”, a spus Fulgy pe vlog.
Fulgy se prezintă în vlog-urile sale ca fiind pianist, chitarist şi producător muzical. Ba chiar a mărturisit în vlogul respectiv că apartamentul în care locuieşte a fost cumpărat din banii săi şi a costat 150.000 de euro.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: