Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Jean de la Craiova. Artistul e plecat în turneu în America!

Numele real al lui Jean de la Craiova. Artistul e plecat în turneu în America!

Jean de la Craiova va juca într-un film la Bollywood! Artistul a povestit ce rol va avea

Jean de la Craiova rămâne unul dintre cei mai iubiți maneliști din România. Cântă de când se știe, iar publicul, pur și simplu, îl iubește. Nu toți românii știu cum îl cheamă de fapt pe îndrăgitul artist.

Jean de la Craiova, turneu în America!

Jean de la Craiova este cel mai mare fan al lui Michael Jackson. Dorința sa pe tema întâlnirii ipotetice cu marele său idol există de ceva vreme, dar ultimiii doi ani, în care pandemia a dominat, l-au forțat pe artistul nostru să-și amâne planurile. Așa că, Jean a plecat în turneu în Statele Unite unde va cânta în 25 de mari orașe, ocazie cu care va ajunge și la locul de veci al lui Michael Jackson.

„De data asta lucrurile vor sta cu totul altfel. De unde știu? E simplu! A dispărut pandemia! În plus, tocmai am fost anunțat că de la finele lui octombrie voi avea parte de cel mai mare turneu pe care l-am întreprins vreodată, personal, oriunde în lume.

Este vorba despre un turneu lung de trei luni, în timpul căruia voi cânta, împreună cu alte vedete de la noi, în Statele Unite, Canada și Australia”, a dezvăluit Jean de la Craiova pentru impact.ro.

Care e numele real al lui Jean de la Craiova

Jean Dumitrache este numele real al lui Jean de la Craiova. Mai mult, manelistul a mărturisit că numele lui nu are nicio legătură cu Craiova.

„Nu pot să spun că am avut de câștigat, dar cred că am dus numele de Craiova cu mândrie. Întrebarea asta o primesc oriunde merg. Mi-e greu să răspund, dar o să vă spun pentru prima dată. Era 1989, îmi făceam părul cu feonul să plec la o discotecă în Cișmigiu.

Afară era o nuntă pe strada unde stăteam la bloc, la cort și cânta Anghel de la Craiova, o voce extraordinară. Venea sunetul direct la urechea mea că aveam geamul deschis și am fugit acolo și am stat toată noaptea și mă uitam la el cum execută. Canta cu un stil oltenesc si ziceam că e timbrul care mi se potrivește mie.

Am început să ascult în casă și să cânt în stilul ăla. Și la Miss Piranda așa m-am trecut Jean de la Craiova și așa mi-a ramas. Cred că am dus cu mândrie numele și oamenii mă iubesc de acolo și cred că nu am greșit.”, a mărturisit Jean de la Craiova, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: