Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Lino Golden. Ce avere impresionantă are la 23 de ani

Numele real al lui Lino Golden. Ce avere impresionantă are la 23 de ani

Lino Golden face furori în trendurile muzicale. Artistul se menține în formă, face mult sport, este celebru și curtat de fete. Totuși, câți dintre voi știați care e numele real al „fiului adoptiv” al lui Alex Velea?

Lino Golden, avere impresionantă la 23 de ani

La 22 de ani, Lino Golden are o carieră impresionantă și se bucură de celebritate. A fost numit „copilul adoptiv” al celebrului Velea, dar ulterior relația dintre ei s-a deteriorat. Pe Instagram, tânărul artist i-a scris un mesaj extrem de dur fostului său „profesor.” Se pare că scandalul a izbucnit după ce Lino Golden s-a împăcat cu un alt artist cu care Alex Velea era în conflict.

Mai mult, după replicile și mesajele controversate din spațiul public, Alex Velea nu a dorit să mai colaboreze sau să îl mai susțină profesional pe cântărețul de trap.

Care e numele real al lui Lino Golden

Pe Lino Golden îl cheamă Radu Cârstea. Traseul lui muzical a început pe când acesta avea doar 6 ani, după ce a descoperit violoncelul, apoi pianul, iar ulterior a descoperit că e pasionat de compus versuri de rap.

Lino Golden e din nou singur

Lino Golden e din nou burlac. După relația cu Andra Ghinea care nu a mers, cântărețul și-a anunțat fanii că nu mai are iubită. Astfel, el și Patricia și-au spus „Adio”, după doar câteva luni de relație.

Fanii au început să pună întrebări cântărețului pe Instagram. El nu a oferit detalii despre motivele despărțirii celor doi, dar a lăsat să se înțeleagă că el nu a trecut încă peste această relație. Când a fost întrebat ce face iubita lui, răspunsul său a fost „nu știu, și eu sunt curios”, ceea ce lasă loc de interpretări. E posibil ca Lino să vrea o a doua șansă de la Patricia?!

În urma despărțirii de Andra Ghinea, cântărețul nu a ascuns că a fost destul de afectat. El își tatuase chipul ei pe corp, ca mai apoi să declare că a fost o greșeală. Aparent, acesta a ales să-l șteargă în momentul în care fosta parteneră a început o nouă relație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: