Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Mario Fresh. Alex Velea a fost cel care l-a botezat „Mario Fresh”

Numele real al lui Mario Fresh. Alex Velea a fost cel care l-a botezat „Mario Fresh”

Mario Fresh trece printr-o despărțire dureroasă! ”O să-mi fie un pic dor de ea”

Toată lumea îl cunoaște drept Mario Fresh, însă nu mulți sunt cei care știu care este numele lui real. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră și scoate hit după hit. Care este însă numele lui Mario Fresh?

Care e numele real al lui Mario Fresh

Artistul Mario Fresh s-a născut din Iași, însă la 15 ani a decis să vină în București. Alex Velea l-a luat în grija sa atunci când s-a mutat în Capitală. Mario s-a născut pe 9 august 1999 la Iași și este un cântăreţ român, de muzică pop. Este cunoscut pentru piese ca „Dacă pleci”, „Iartă-mă”, „Solo” sau „Am Rămas Cu Gândul La Tine”, piesă lansată împreună cu Alex Velea. Numele lui Mario din buletin este Mario Gălățanu.

„Mario Fresh” este numele dat de Alex Velea atunci când s-a lansat în muzică

Mario Fresh/Gălățanu a început să cânte de la vârsta de 5 ani. De la 7 ani a început să participe la concursuri şi festivaluri de muzică uşoară, atât naţionale, cât şi internaţionale, de unde s-a întors cu numeroase de premii.

În 2009, a câştigat premiul I la Festivalul Cerbul de Aur junior şi la Festivalul Mamaia Copiilor, iar în 2008 locul II, la aceleaşi festivaluri. În anul 2011 a reuşit să impresioneze juriul de la emisiunea „Românii au talent”, unde a ajuns până în semifinală. După terminarea show-ului, Mario colaborat cu Smiley, iar apoi cu Alex Velea, urmând ca în anul 2012, să-şi lanseze primul său single din carieră, „N-ai şcoală…e nasol”.

Mario Fresh, printre cei mai în vogă artiști din România

Mario a colaborat, de-a lungul timpului, cu diferiţi artişti, lansând piesele: „Am Rămas Cu Gândul La Tine”, „Iartă-mă”, „Cum îmi place”, „Fata de la metrou”, „Alfabetul iubirii” în colaborare cu Lino Golden şi „Cuvinte”.

Recent, Mario Fresh a lansat piesa „Dacă pleci” şi a colaborat cu LLP pentru single-lul „Bad Booty”; O coproducţie Cat Music şi Golden Boy Society. Piesa fiind compusă şi produsă în studiourile Metropolitan Records & Golden Boy Society, iar videoclipul este regizat de Kobzzon.

În 2019, Mario Fresh, împreună cu Alex Velea, Lino Golden şi Rashid, au înfiinţat trupa Golden Gang, cu care au lansat în acelaşi an şi primul album, „10 din 10”. În martie 2019 lansează melodia „Solo” produsă de către Golden Gang.

Mario Fresh și Connect-R au colaborat pentru prima oară în acest an pentru una dintre cele mai așteptate piese din 2022: „Umbre”. Piesa este un single special scris pentru cei care încă trăiesc ancorați în trecut și speră la o nouă șansă.

Din ce familie provine Mario Fresh

Părinții lui Mario, Mihai și Claudia, trăiesc în continuare în Iași, oraș în care au și o afacere, o pizzerie plasată în centru, cei doi ocupându-se, când nu au altceva de făcut, cu prepararea blaturilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: