Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al Mirei. Puțini știu că și-a început cariera la „Vocea României”

Numele real al Mirei. Puțini știu că și-a început cariera la „Vocea României”

Numele real al lui Mira. Puțini știu că și-a început cariera la „Vocea României”
Mira este extrem de cunoscută în țara noastră. Vocea cu care a fost înzestrată, dar și scandalurile în care a avut rol principal au făcut-o celebră în România. Totuși, nu mulți știu cum o cheamă de fapt pe cântăreață.

Care e numele real al lui Mira

Maria Mirabela Cismaru este numele real al lui Mira. Artista s-a născut pe 12 martie 1995 la Rovinari și a devenit cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii „Vocea României”, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga. Încă de mică, Mira își însoțea mama la nunți în orașul natal, alături de care cânta muzică populară. La vârsta de 13 ani s-a înscris la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, unde a studiat timp de trei ani, muzică ușoară. Apoi, Mira a făcut parte din trupa Anonim Band, timp în care și-a descoperit pasiunea pentru chitară.

Mira, nuntă după doar câteva luni de relație?

Cântăreața Mira este de câteva luni împreună cu Levi Elekes. Cei doi se mândresc cu relația lor pe rețelele sociale. Într-o emisiune de televiziune, artista a fost întrebată despre o posibilă nuntă. Mira a spus că momentan nu are planuri, dar se gândește că importantul eveniment din viața ei va fi unul restrâns, nu unul grandios.
Nu mai devreme decât începutul lunii mai s-a aflat că Mira are un nou iubit. Iată că acum, la începutul lui iunie, ea vorbește despre o posibilă nuntă cu Levi Elekes. „Simt o presiune din partea prietenilor și a familiei, că toți fac în jurul meu, dar eu în schimb simt că sunt din ce în mai tânără (…) Noi nu suntem mai tradiționaliști, o să vedem, nu știu cum o să decurgă lucrurile, vă anunț, promit. Visez la o ceremonie foarte restrânsă, atât! Asta e tot ce îmi doresc”, a zis ea într-o emisiune TV, conform Spynews.

Mira nu se vede mămică în acest moment

Întrebată despre posibilitatea de a deveni mamă acum, Mira a explicat că nu se vede în această postură momentan. „Nu sunt pregătită, nu mă imaginez cu un bebe în brațe, dar cred că vin natural lucrurile astea, când o să simțim amândoi”, a mai zis ea.

În ce accident grav a fost implicată Mira

În septembrie 2017, Mira și băieții de la DJ Project au fost răniți într-un accident rutier produs în județul Vâlcea. Fratele vitreg al artistei, Robert Cimpoieru, a murit în martie 2018, tot într-un accident de mașină. Mira a găsit încă puterea de a trece de acest moment greu și se bucură din plin de viață. În 2020 a reușit să își îndeplinească încă un vis, acela de a avea propria ei casă. Într-un interviu pentru numărul de septembrie al revistei „Cosmopolitan”, fiind întrebată ce îi place la noua casă și dacă aceasta o reprezintă Mira declara următoarele: „Îmi place tot! Am gândit fiecare părticică din ea. Am pus tot sufletul, asta și probabil pentru că este prima, nu știu dacă la următoarea o să mă mai comport așa. Mi-a răpit mult timp, dar și satisfacția este pe măsură. Cine a făcut o casă și a gândit-o din toate punctele de vedere sunt sigură că știe cât de greu e!”.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: