Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Mr. Pink. Monica Gabor: ”Mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc”

Numele real al lui Mr. Pink. Monica Gabor: ”Mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc”

Monica Gabor și Mr. Pink au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de un deceniu. În vreme de pandemie, iată că și ei au pus punct căsniciei, asemeni multor cupluri. Mulți se întreabă care este, de fapt, numele real al chinezului care a cucerit-o pe fosta doamnă Columbeanu. Iată cum este trecut în buletin!

Numele real al lui Mr. Pink. Monica Gabor: ”Mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc”

Mr. Pink”, așa a fost poreclit de presa din România chinezul de care Monica Gabor s-a despărțit de curând, după zece ani de relație. Denumirea i-a fost dată după afacerea cu băutură răcoritoare pe care el o deține în SUA și pe care Monica Gabor a tot promovat-o. Însă, care este, de fapt, numele real al lui Mr. Pink?

Mr. Pink se numește în realitate Poe Qui Ying Wangsuo. El provine din China, mai exact, din provincia Qinghai din China. Într-un interviu mai vechi, Monica Gabor recunoștea că i-a fost dificil să se obișnuiască cu numele fostului partener. Cei doi s-ar fi cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil.

„Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume. De fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ. Suntem un cuplu că oricare altul, ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește, suntem plini de sperantă că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna”, a declarat Monica Gabor, într-un interviu, în urmă cu mulți ani.

Poe Qui Ying Wangsuo era stabilit de mai mulți ani în SUA, atunci când a cunoscut-o pe Monica Gabor, care era proaspăt divorțată de Irinel Columbeanu. Poe Qui Ying Wangsuo deține mai multe afaceri în America, iar primii bani i-ar fi câștigat încă din adolescență, de la 12 ani. El vindea colegilor de școală, produse precum: bomboane, hârtie şi pixuri.

„Familia mea mi-a indus mentalitatea că indiferent de ce vrei să faci în viaţă, poţi să obţii. Dacă îţi cumperi bomboane de şase cenţi, probabil le poţi vinde cu şapte cenţi. Aşa am debutat în afaceri. Nu am obţinut o mulţime de bani, dar am învăţat elementele de bază”, a declarat Mr. Pink pentru revista Arabian Business.

De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr. Pink

Paul Mantea, milionarul care a ajutat-o pe Monica atunci când s-a mutat în America, a mărturisit că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după ce acesta ar fi început să o controleze în tot ceea ce făcea, inclusiv în vizitele pe care Monica Gabor i le făcea fetiței ei sale, Irina, când aceasta locuia cu Irinel Columbeanu.

”Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul n care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a spus Paula Mantea pentru playtech.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: