Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Nunta a continuat chiar dacă mirele a decedat. Gestul făcut de mireasă a impresionat o lume întreagă

Nunta a continuat chiar dacă mirele a decedat. Gestul făcut de mireasă a impresionat o lume întreagă

Nunta a continuat chiar dacă mirele a decedat.

Nunta a continuat chiar dacă mirele a decedat. O mireasă din Roma i-a impresionat pe internauți printr-un gest simbolic. Femeia a continuat nunta chiar dacă partenerul ei a murit în urma unui accident tragic. Mirele a decedat în ziua în care urma să se căsătorească cu femeia vieții sale.

Nunta a continuat chiar dacă mirele a decedat. Gestul făcut de mireasă a impresionat o lume întreagă

Nunta a continuat chiar dacă mirele a decedat. Cine a scris jurământul “până când moartea ne va despărți” a crezut mai mult în separare, decât în dragoste. Adevăratele iubiri nu se despart niciodată, iar acest lucru ne-a demonstrat-o o mireasă al cărui partener a murit chiar în ziua în care trebuia să se căsătorească. Tânăra mireasa din Roma i-a emoționat pe invitați în momentul în care a aflat că viitorul ei soț s-a stins din viață în urma unui accident tragic cu scuterul.

Aflată în stare de joc, Giuseppina a decis să continue ceremonia în memoria partenerului ei, căruia i-a declarat iubire veșnică. Preoții au susținut-o și au acceptat să numească acest moment „căsătorie după moarte”, ca un simbol al iubirii eterne. „Andrea va fi întotdeauna al tău și numai al tău”, a spus preotul paroh. Gestul miresei a fost făcut public pe rețelele de socializare, iar internauți au fost impresionați de iubirea pură pe care tânăra i-o purta viitorului soț. Deși a murit, Giuseppina i-a jurat iubire eternă logodnicului ei.

Mirele a murit pe drum, în timp ce mireasa în aștepta la altar

Prin aceeași situație dureroasă a trecut o tânără din Irlanda. , în vârstă de 20 de ani. Aceasta urma să se căsătorească, dar mirele și-a pierdut viața în drum spre biserică. Mireasa și familia au aflat, în timp ce se aflau la biserica St. Munchin din Limerick. Tânărul a fost implicat într-un accident rutier, iar mașina în care se afla mirele s-a izbit violent de un alt autoturism. Pentru Myles Harty, medicii nu au mai putut face nimic. În memoria viitorului soț, mireasa a organizat un eveniment în fața bisericii. „Vom ridica baloane pentru iubitul meu soţ în această zi în care, în loc să sărbătorim cea mai fericită zi din viaţa noastră, o trăim pe cea mai rea. Te voi iubi întotdeauna şi mereu va fi despre mine şi despre tine, indiferent ce se va întâmpla. Te iubesc necondiţionat, uriaşul meu blând, nu ai meritat asta”.

Sute de oameni au fost impresionați de gestul miresei, dar și de povestea tragică a celor doi tineri, care urmau să se căsătorească și care se iubeau foarte mult. Ulterior, bărbatul care a cauzat accidentul rutier a fost arestat de Poliție. Utilizatorii din mediul online au lăudat gestul miresei, susținând că tânăra este extrem de puternică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: