Redactia.ro
Home » Monden » Nuntă ca în povești pentru o fostă vedetă Antena 1. S-a căsătorit la malul mării cu iubirea vieții sale

Nuntă ca în povești pentru o fostă vedetă Antena 1. S-a căsătorit la malul mării cu iubirea vieții sale

GALERIE FOTO (3) surorile odagiu

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au avut o zi deosebit de importantă în viața lor pentru că au rostit cu bucurie jurământul de iubire eternă în fața ofițerului de stare civilă. Ana Odagiu, cunoscută actriță, a fost cea care a ales să împărtășească public câteva momente prețioase de la fericitul eveniment, postând mai multe fotografii cu ea și cel care i-a devenit soț.

Ana Odagiu s-a căsătorit. A purtat o rochie superbă și s-a remarcat prin simplitate și naturalețe

Într-o zi însorită și la o locație specială, Ana Odagiu a spus „DA” alături de aleasul inimii sale, Conrad Mericoffer, la malul mării, într-un cadru de poveste, la Constanța. Fericirea s-a putut citi pe chipurile mirilor în timpul ceremoniei, Actrița a împărtășit câteva imagini prețioase de la acest frumos eveniment în mediul online.

Ana Odagiu
Ana Odagiu s-a căsătorit la malul mării

Ana Odagiu a ales un machiaj discret, părul lăsat liber și o rochie elegantă, creând o apariție memorabilă. Prin simplitatea și naturalețea ei, a demonstrat că acestea sunt ingredientele principale ale rafinamentului.

„Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe, așa că voi spune doar ce am spus și atunci: DA! Povestea rochiei: prima probată și instant calificată”, a scris Ana Odagiu, în descrierea fotografiilor de la nunta cu Conrad Mericoffer.

Ana Odagiu și Conrad
Ana Odagiu și Conrad

În anul 2022, cei doi au confirmat relația de cuplu. Ana Odagiu este cunoscută în rândul românilor prin intermediul mediului online, a rolurilor interpretate pe scenă și, mai recent, prin participarea sa în show-ul Te cunosc de undeva!”. De asemenea, soțul ei, Conrad Mericoffer, nu este străin de aparițiile pe micul ecran.

Cine este Conrad Mericoffer, soțul Anei Odagiu

Conrad Mericoffer a avut o colaborare semnificativă cu Antena 1, unde a jucat în mai multe producții, inclusiv în celebrul serial Adela”. El a absolvit UNATC, secția de Actorie, sub îndrumarea profesorului Ion Cojar, în perioada 2007-2010.

Artistul a fost căsătorit timp de șapte ani cu Victoria Răileanu, iar din această relație s-a născut un copil, numit Carol. În anul 2019, cei doi au decis să pună punct căsniciei lor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: