Redactia.ro
Home » Știri » Nuntă cu alai, în plină pandemie. Imaginile au stârnit indignare

Nuntă cu alai, în plină pandemie. Imaginile au stârnit indignare

GALERIE FOTO (2)

O nuntă cu alai din Spania, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, a stârnit revoltă pe rețelele de socializare. Mirii sunt persoane importante, iar la eveniment nu s-a ținut cont de pandemia de coronavirus.

Nuntă cu alai, în plină pandemie. Imaginile au stârnit indignare

Deși suntem în plină pandemie, sunt încă mulți oameni care evită să respecte regulile anti-Covid. Mai ales atunci când vine vorba de nuntă, totul pare dat uitării și se petrece ca-n vremurile bune. Doi miri din Spania au stârnit revoltă, pe rețelele de socializare, după ce au postat imagini de la nunta lor. Internauții au observat cum s-au evitat normele de protecție împotriva coronavirusului, informează sport.ro.

 Ziua nuntii li s-a transformat in cosmar. E cel mai detestat cuplu al momentului. Imagini ireale pe timp de pandemie

Nunta a avut la sfârșitul săptămânii trecute, la Cazinoul din Madrid, iar mirii au fost Jaime Navarro, un afacerist care a cochetat si cu fotbalul, și Beatriz Hungria, o tânără care are legături cu familia regală a Bulgariei. Ei s-au distrat pe cinste cu invitații lor și au postat mai multe videoclipuri în mediul online. Au dansat în timp ce fluturau șervețele albe, au cântat și nu au respectat distanțarea socială. Măștile au fost și ele total absente.

Mirii susțin că s-au făcut teste PCR înainte de nuntă

Observând indignarea oamenilor, Jaime Navarro și Beatriz Hungria au venit cu explicații. Ei au precizat că s-au făcut teste PCR înainte de începerea nunții, astfel nimeni nu a fost depistat pozitiv. Pentru fapta lor, mirii dar și invitații riscă acum să fie trași la răspundere de către autorități.

Nunta a avut loc în condițiile în care Spania nu stă deloc bine la capitolul număr de infectări. Sunt peste 2 milioane de persoane, în total, care au fost confirmate pozitiv și peste 60 de mii de morți. La fel ca în România, și în Spania trebuie respectate în continuare regulile împotriva virusului, mai ales că au fost indentificate și cazuri cu noua tulpină din Marea Britanie. În Andaluzia (sud),  s-au închis opt municipalităţi care se învecinează cu Gibraltar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: