Redactia.ro
Home » Știri » Nuntă cu final neașteptat! Un hoț le-a furat toți banii din plicuri

Nuntă cu final neașteptat! Un hoț le-a furat toți banii din plicuri

S-a întâmplat la Suceava. Un cuplu proaspăt căsătorit a avut parte de, probabil, cea mai neplăcută experiență din viața lor. Asta, pentru că mirii au fost jefuiți chiar a doua zi după nuntă. Un principal vinovat ar fi un individ certat cu legea care locuiește pe aceeași scară cu mirele și mireasa, scrie monitorulsv.ro. Profitând de faptul că le știa programul, principalul suspect ar fi organizat o lovitură de profesionist a doua zi după nuntă.

Nuntă cu final neașteptat! Un hoț le-a furat toți banii din plicuri

Nunta lor a fost organizată vineri, iar sâmbătă jaful a fost raportat la poliție. În cele aproximativ 7 ore în care cuplul căsătorit recent a fost plecat de acasă, hoțul a folosit o scară pentru a intra în locuința acestora. Înainte de a pătrunde prin efracție, el a întors camerele de supraveghere ale blocului într-o direcție care să nu permită identificarea lui.

Odată intrat în casă, hoțului nu i-a trebuit mult timp până când a găsit banii. Cei doi miri au strâns 17.800 de euro la nuntă, dar nu au mai rămas cu nimic după jaf. Conform primelor declarații, aceștia mai aveau de achitat unele datorii în valoare de aproximativ 5.000 de euro.

„Furtul a avut loc sâmbătă, între orele 15.00-21.45, cât am lipsit de acasă. Hoţul a folosit o scară, cu ajutorul căreia a urcat, a deschis geamul de la bucătărie şi a intrat în casă. A căutat peste tot şi a luat toţii banii pe care i-am strâns la nuntă. 

Eu cred că este vorba despre concubinul unei vecine, de la un etaj superior, iar la Poliţie ne-au spus că persoana respectivă este cunoscută şi că a mai creat probleme de ordin penal. Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală, dar şi nişte datorii, a declarat mirele.

Acum, cei doi miri speră că polițiștii vor reuși să-l prindă rapid pe hoț la timp. Astfel, să nu apuce să cheltuiască toți banii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: