Redactia.ro
Home » Știri » Nuntă cu surprize pentru doi miri din Olt. Tortul „a decis” să coboare mai repede din tavan decât ar fi trebuit

Nuntă cu surprize pentru doi miri din Olt. Tortul „a decis” să coboare mai repede din tavan decât ar fi trebuit

restaurant nunta. Sursa foto: vinenunta.ro

O nuntă ca în povești s-a transformat într-un coșmar dulce pentru doi miri care și-au dorit ca tortul lor să coboare spectaculos din tavan. Evenimentul, care promitea să fie unul memorabil, a fost marcat de un incident nefericit ce a creat panică printre invitați și a lăsat mirii dezamăgiți.

Pentru cea mai importantă zi din viața lor, cei doi miri au planificat totul în cele mai mici detalii. Sala aleasă pentru eveniment nu a fost selectată doar pentru frumusețea sa, ci și pentru un moment special: coborârea tortului din tavan. Aceasta trebuia să fie cireașa de pe tort, un moment spectaculos care să uimească toți invitații. Acest detaliu a fost unul dintre motivele principale pentru care mirii au ales acea sală conform cancan.ro.

În timpul petrecerii, platforma s-a prăbușit brusc, căzând printre invitați

Din păcate, planurile lor au fost date peste cap când platforma care susținea tortul a coborât mai devreme decât era planificat. Mirele a relatat cum a observat că ceva se desprinde din tavan și, în câteva clipe, platforma a căzut pe podea.

„Prima dată când am fost și ni s-a prezentat coborârea tortului, că de fapt aceasta a fost și ideea pentru care am ales restaurantul, pe lângă faptul că patronul ne era prieten. Când a fost momentul să coboare tortul din tavan, s-a prăbușit.

A început cu câte o oglindă, la un moment dat a căzut cu totul. Noi am încercat pe cât posibil să ne păstrăm calmul, tocmai pentru a nu strica momentul de tot și a nu speria ceilalți invitați”, a declarat mirele.

În ciuda incidentului, mirii au încercat să își păstreze calmul pentru a nu panica și mai tare invitații. Mireasa, deși dezamăgită, a încercat să rămână pozitivă, iar invitații au fost încurajați să se bucure în continuare de petrecere. În astfel de momente, stăpânirea de sine a mirilor a fost esențială pentru a menține o atmosferă plăcută.

Patronul sălii de evenimente a oferit o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat

 Acesta a explicat că sala este una dintre cele mai tehnologizate din România, dotată cu numeroși senzori pentru a asigura funcționarea în parametri a tuturor sistemelor.

„Este prima sală smart din România, având un grad ridicat de tehnologizare și mulți senzori, care dau siguranță funcționării în parametri a tuturor sistemelor din sală. E un incident nedorit, însă nimeni nu a fost pus în pericol, iar evenimentul a continuat normal.

Pur și simplu a cedat un senzor de sens, nu a mai mers și i-a căzut macheta, care era a mea. Nu era tortul lor, vă dați seama că tortul a fost servit. Nu era pusă în pericol viața invitaților, pentru că tortul nu pleacă dacă are ceva sub el”, a declarat patronul sălii.

Deși incidentul cu tortul căzut din tavan a fost un moment nefericit pentru cei doi miri, acesta nu a reușit să umbrească complet bucuria zilei lor speciale. Cu o atitudine pozitivă și sprijinul invitaților, au reușit să transforme o situație neplăcută într-o amintire care, deși neașteptată, a adăugat un strop de neprevăzut poveștii lor de dragoste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: