Redactia.ro
Home » Monden » Nuntă de lux în showbiz! Animatoare din Ucraina și daruri de mii de euro la cea mai extravagantă petrecere

Nuntă de lux în showbiz! Animatoare din Ucraina și daruri de mii de euro la cea mai extravagantă petrecere

Un cuplu din showbiz-ul românesc a organizat o nuntă fastuoasă, care a atras atenția presei datorită investițiilor impresionante și invitaților de seamă. Evenimentul, care a avut loc la finalul lunii septembrie, a implicat o sumă considerabilă de peste 150.000 de euro, iar darul de nuntă a pornit de la 1.000 de euro de persoană. Printre invitați s-au numărat animatoare aduse special din Ucraina, iar nașii mirilor au fost interpreții Ancuța și Grigore Pop, renumiți în nordul țării pentru prestațiile lor muzicale la evenimente speciale.

Nunta extravagantă și investițiile masive

Evenimentul de lux, organizat cu mare atenție la detalii, a fost planificat timp de un an, iar cheltuielile au depășit suma de 150.000 de euro. De la rochia de mireasă, care a costat peste 3.000 de euro, la costumul mirelui și la întregul decor, totul a fost gândit pentru a crea o atmosferă de vis. Invitații, aproximativ 500 de persoane, au avut parte de o petrecere de cinci stele, cu un meniu sofisticat și o varietate de băuturi, inclusiv un cocktail bar.

Darul de nuntă a fost, de asemenea, unul semnificativ, pornind de la 1.000 de euro de persoană. Astfel, având în vedere numărul mare de invitați, mirii au reușit să strângă o sumă considerabilă, estimată la aproximativ 500.000 de euro.

Animatoare aduse din Ucraina și invitați speciali

Un alt detaliu care a atras atenția la această nuntă a fost prezența animatoarelor aduse din Ucraina. Ele au contribuit la crearea unei atmosfere speciale și energice, distrând invitații și oferind un spectacol inedit. Alegerea de a aduce animatoare din afara țării a adăugat un plus de extravaganță evenimentului, subliniind dorința mirilor de a oferi o experiență unică invitaților.

Nașii celor doi miri au fost Ancuța și Grigore Pop, interpreți cunoscuți de muzică populară și de petrecere, care au încântat audiența cu prestațiile lor. Aceștia sunt foarte apreciați în zona Maramureșului, dar și în alte regiuni ale țării, fiind adesea prezenți la evenimente mari, precum nunți și botezuri.

Detalii despre viitorul mirilor și planurile lor

Mireasa, cunoscută sub numele de „regina hainelor” din Maramureș, este o femeie de afaceri de succes, deținând cel mai mare magazin de haine din Baia Mare. Ea plănuiește să-și extindă afacerea și să deschidă un magazin și în București. Acest pas va marca o etapă importantă în creșterea afacerii sale, care a devenit deja un brand cunoscut în zona de nord-vest a României.

După nunta extravagantă, cei doi miri și-au exprimat dorința de a se concentra pe viața lor de familie și pe dezvoltarea afacerilor pe care le conduc.

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: