Redactia.ro
Home » Știri » Nunta de poveste în acest an. Cine este vedeta care se căsătorește

Nunta de poveste în acest an. Cine este vedeta care se căsătorește

GALERIE FOTO (2) Valerie Lungu se căsătorește. Sursa Foto: AntenaStars.Ro

Showbiz-ul românesc se pregătește pentru încă o nuntă spectaculoasă, după recenta căsătorie dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman! O altă personalitate de marcă din lumea mondenă își pregătește pasul către altar, cu speranța ca acest moment să se întâmple poate chiar în cursul acestui an, alături de persoana iubită.

Valerie Lungu, una dintre cele mai apreciate influencerițe din România și fostă concurentă în emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, pregătește terenul pentru o cununie religioasă ce promite să fie memorabilă.

Cu peste 900.000 de urmăritori pe Instagram, Valerie a făcut câteva confesiuni în exclusivitate pentru FANATIK, dezvăluind noutățile din viața ei și evoluția relației sale cu influencerul Alex Gilka.

Peste 900.000 de urmăritori pe Instagram! Cum i-ai adunat?

–  Cred că secretul e să fii profesionist în ceea ce faci și să-ți placă, sincer. Să nu faci asta pentru că e muncă și să postezi doar de dragul de a posta. Eu nu fac chestia asta, de aia probabil nici nu sunt atât de des pe Instagram, pentru că atunci când postez vreau să rămână o memorie acolo, în sufletul oamenilor.

Faci milionul de lei sau euro din influencing, din reclame?

–  Mai am până atunci!

Mai ai mult sau mai e puțin până devii milionăreasă?

–  Cum o fi, acuma… Mai am, mai am. Niciodată nu o să fie destul, dar partea asta cu banii. Am realizat că nu e totul în viață despre bani, asta trebuie să înțelegem.

Deși Valerie Lungu nu insistă să facă un mare tam-tam pe această temă, semnele că o nouă nuntă se apropie în lumea showbiz-ului sunt tot mai evidente. Astfel, fanii și admiratorii sunt cu ochii pe viitoarele detalii și momente surpriză care vor însoți acest moment special din viața influenceriței.

Sunt chestii pe care vrei să le postezi și renunți în ultima clipă? Uite, dacă ai ceva pe limbă și ții neapărat să zici, cum te abții? Bănuiesc că ai și tu uneori instinctul de a spune ceva ce nu e pe placul tău…

–  Cred că vorbesc cu iubitul meu, mă consult cu managerul meu, cred că asta se întâmplă. Chiar mă abțin. Sunt foarte multe chestii pe care nu le spun legate de alți colegi de-ai mei de breaslă, poate alte branduri, poate prieteni de-ai mei sau cineva din online. Sau poate fi vorba despre cineva din viața mea personală, păstrez foarte mult în secret. Sunt multe lucruri pe care nu le spun. Încerc să fiu cât mai privată în ultima perioadă.

Influencerița s-ar muta în munți în caz de război, alături de mama sa

Fiind din Republica Moldova, v-a fost teamă de războiul din Ucraina? Cum trăiesc ai tăi situația de la graniță?

–  Nu a fost chiar așa teamă, pentru că mama stă mai mult în București, mai pleacă din când în când de acasă, dar în mod normal este doar mama, deci ea poate să vină aici oricând, oricum, nu mă stresează absolut deloc. Dacă vine, nu știu, la un moment dat o să plecăm în munți și asta e! Ne luăm o căsuță acolo cel mai bine. Așa mai scăpăm și noi de civilizație.

Care e cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o recent sau ești mai degrabă cuminte, la locul tău?

–  Nu prea sunt vreo fată nebunatică, așa. Sunt mai liniștită, mai chibzuită, mă țin de ale mele. Nu am făcut lucruri foarte wow, sunt destul de calmă de fire.

Te vezi ieșind din zona de online? Actorie, ceva? Mulți influenceri au început să joace în filme

–  Eu, făcând facultatea de actorie și jucând deja un an la teatru știu cu ce se mănâncă și ce se întâmplă. Cumva, am plecat din zona asta, m-am dus mai mult în zona business. Eu și iubitul meu avem o afacere acum împreună, pe care o dezvoltăm…

Ce afacere?

–  O afacere, nu contează! S-a lansat, dar nu vorbim despre asta. Este ceva mai mult în offline decât în online. Bine, tot facem vânzări în online, dar nu ne afișăm pe direcția asta, pentru că nu vreau neapărat să intre cineva și să-mi numere banii și să-mi calculeze ce fac și cum fac. Țin această parte a vieții mele mai ascunsă, deși oamenii trebuie să știe că n-o să fac toată viața doar online.

Se lasă cu încă o nuntă în showbiz?

Lungu: „Cred că o să facem doar cununia religioasă anul ăsta”

Te vezi mireasă? Am văzut pe Instagram că te înțelegi destul de bine cu Alex. Vă bate gândul să faci pasul cel mare?

–  Da, o să ne căsătorim la un moment dat, nu știu dacă anul ăsta sau la anul. Momentan, suntem în decizii, pentru că suntem și cu casa și sunt foarte multe pe capul nostru și să facem și o nuntă e destul de costisitor. Cred că o să facem doar cununia religioasă anul ăsta și, în câțiva ani, facem și nunta. Nu suntem neapărat foarte încântați de acest aspect.

Ce faceți de Paște? Aveți ceva schițat?

–  Nu avem ceva schițat de Paște. Cred că o să plecăm undeva în Italia, într-o vacanță, încă nu știu. Vrem să fim doar noi doi și să sărbătorim, așa, în liniște, cum ne place.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: