Redactia.ro
Home » Știri » Nuntă la „Chefi la cuțite”! O fost concurentă îmbracă rochia de mireasă

Nuntă la „Chefi la cuțite”! O fost concurentă îmbracă rochia de mireasă

GALERIE FOTO (3) nuntă la „chefi la cuțite”

Nuntă la „Chefi la cuțite”! Un personaj îndrăgit, din rândul concurenților, ajunge anul acesta în fața altarului. Fosta elevă a lui chef Cătălin Scărlătescu va îmbrăca rochia de mireasă pentru prima dată și îi va jura iubire veșnică alesului ei. Nunta va avea loc în toamna acestui an.

Nuntă la „Chefi la cuțite”. Cine se căsătorește?

Luminița Borcean este cea care,anul ăsta, își va pune pirostriile anul ăsta cu alesul inimii sale. Concurenta este cea care l-a impresionat pe Scărlătescu cu un preparat inedit, sushi burger, pe care de altfel toți l-au apreciat.

Vestea a fost făcută publică de Ziua Îndrăgostiților, chiar de către fosta concurentă. Ceremonia este programată pentru 6 septembrie și va fi una grandioasă, la care se așteaptă sute de invitați. „’Salvaţi data – 06.09.2020. Mă mărit.”, este mesajul postat de Luminiţa Borcean pe Facebook.

Prietenii au felicitat-o pe Facebook

‘Felicitări 🎊 Să fie într-un ceas bun!, Luminiţa dragă, chiar este adevarat! Să fie într-un ceas bun, dar nu uita ,,Inima puternică din tine nu va obosi niciodată, Să fie într-un ceas bun şi să fiţi sănătoşi şi fericiţi împreună, Felicităăăări, să fiţi fericiți, mai ales tu😂😂😂 și casă de piatră!!!😘”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Lumininţa din partea prietenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini